Arama sonuçlarınız

1. R

Freelander (2001 - 2007 ) Havalandırma Menfezlerinden Su Gelmesi

Sadece mesaj yazmak için mi yazdiniz ? Demekki detayli bilgi istedim yazdigi mesaji anlamadim terkrar sordum.

2. R

Land Rover 2006 Td4 2.0 Freelander Mazot Kaçağı

Hava sogukken oluyor. Pompa tamiri yapan ustalara baktirdim devamlı olan birşey olmadigi ve gösterdigim ustalarin yaninda akıtmadigi için sorunu net olarak çözemedik. Pompaci üst tarafi söküp bakti pompa sağlam dedi. Ama soguklen karter yolcu kısmından 100 ml belki saha az damlıyor sonra duruyor.
  3. R

Konu hakkında yardimci olabilecek biri var mi sorunum halen devam ediyor :((

4. R

Dostum aynı sorun bendede var gunlerdır uğrasıyoruz çözemedık. Senın basına gelen birebir aynısı oluyor. Gıttıgım ustalarda sana söyledıklerını söyluyor. Çözumu paylasırsan cok hayır duamı alırsın
  5. R

Freelander Yağ Kaçaklari Hk

Bi süre önce farkettıgım motor sogukken calıştırdıgımda webasto devreye gırdıgınde motor tarafından yolcu bölumune yakın yerden mazot akıtıyor. Tahmını olarak yarım bardak cıvarı akıyor damla damla Tam aktıgı yerı göremedım ama karterın yolcu tarafı yanı sağ tarafından süzülerek aktıgını...

6. R

Ayni sorun bendede var bugun farkettim sorunu nasıl çözdünüz ?

7. R

Garip Bir Freelander Arızası

Aracim freelander 2005 td4 190 bnde.
  8. R

Bilgi için teşekkür ederim yabancı forumlarda gördügüm resimlerde sıcaklık göstergesi oldugunu fark ettim bende acaba sensor mu bozuk diye sormak istedim. Peki km trim sıfırlayici düğmesinin diger tarafindada düğme var onun bir görevi var mi ? Yeni bir başlık açmadan burdan sorularima devam edim...
  9. R

Müsait bi zamanda aracin altini lifte kaldırıp yıkatma gibi düşüncem var o sirada resimlicem. Yıkattiktan sonra terkrar yapıp yapmadigini kontrol edicem resimlerle sizlere terkrar bilgi vericem.

10. R

Freelander araçlarda araç içinde dış sıcaklık gösteriyor mu ?

11. R

Merhaba 2005 model freelander aracim var. 180 bn de. Muayene de motor yağ kaçagi sansiman ve diferansiyel yağ kaçaklari var denildi. Yere damlayan akan birşey yok. Araçta herhangi bir sorunda gözlemlemedim. Yaşından dolayi terleme mi yapiyor yoksa sorunu ciddiye mi almam gerek?

12. R

Freelander (2001 - 2007 ) Havalandırma Menfezlerinden Su Gelmesi

2005 model freelander aracimda klima tahliye borusu nerde acaba. Klimayi açtigimda araç altinda herhangi bi su akıntısı göremedim. İçeriye gelende su göremedim genede tahliye borusunu kontrol etmek istiyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri