Arama sonuçlarınız

1. gokdogan

Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?

Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir? Ustalar.önde gidenler. Bi el atında bende aranıza katılayım.suzi den sanra td 5 2003'2004 almaya karar verdim. Sizleri ve diger tecrübeli arkadaşları takip ediyorum. Dolu dolu bilgeler. Şimdiden emeği geçen herkese çok teşekür ediyorum

2. gokdogan

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Iyi akşamlar kıvanç bey bende buna benzer manada bilgiler okumuştum formda fakat net bir bilgi yoktu. Ayrıca sizdende duyunca doğru yönde ilerlediğimi fark ettim 2003 ve 2004 arası dar bir yelpaze olacak seçim için.diğer husus bu model aralığında...
  3. gokdogan

Yardım 2003 Landrover Discovery Td5--- Mitsubishi Pajero 3.2 Did 2004 Model

Ynt: Yardım 2003 Landrover Discovery Td5--- Mitsubishi Pajero 3.2 Did 2004 Model selamlar arkadaşlar.bende araç değişikliği düşünüyordum.td 5 te karar kıldım nedenini çok biymiyorum. Mevcut ilanlardaki td 5 ler nasıl uzak durmamız gereken ilan varmı. 2000,2001, 2002 lere talip olsam 2003 ve...

4. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen OFF Road özellikle yapmayacağım fakat önüme bir engel çıktığı zaman Aşabileceğim her türlü arazi şartlarında iyi performans alabileceğim bi araç olarak d2 gibi geliyor.td5 Nasipse Yakın zamanda yükseltme ve lastik işinede girmeyi düşünüyorum
  5. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen İnternete Cepten Giriyorum.bu nedenle cümleler düşük, harfler eksik çıkıyor.Disco alırsam şimdilik modifiye etmeden. Bineceğim daha sonra yükseltme, vinç Tampon vb düşünüyorum

6. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen sakyüz Ve oğuzhan bey. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Disco alma sebebim tek nedene bağlı değil. Arazi dé olmak benim için bir nefes almaktır. Bunu da en iyi 4x4 le yapıyorum. Daha önceki aracım aracım suzuki idi. Şimdi karda yağmurda...

7. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Discoveryler d1,d2 diye ayrılıyor deneyimli arkadaşların Bilgilerinden anladığıma göre. D2 lerde 2003ve2004 model ve öncekiler diye ikiye ayrılıyor bu ayırım nerden geliyor,hangi özellikler bu ayırımı teşkil ediyor.avantaj dez avantajları...
  8. gokdogan

Malum sitede birçok disco var Bunlardan hangisine talip olmalıyım
  9. gokdogan

Everest'in Yüksekliği Tartışması Sona Erdi

Ynt: Everest'in Yüksekliği Tartışması Sona Erdi aladağların zirvesi neresi

10. gokdogan

Aladağlar'a Ayak Bastı Parası

Ynt: Aladağlar'a Ayak Bastı Parası merhaba arkadaşlar yedigöller gezisi yapmayı planlıyoruz (kayseri) tdf lisansımız yok bu sıkıntıları yaşarmıyız. Yada lisans çıkarmak için ne yapmak gerekir.

11. gokdogan

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) Harika bir gezi olmuş. Gezi ilanını duyduğumda gelmenin planlarını yaparken 24 nisanda Ankara'da bulunuyordum. ( Gezinin 1-2 mayısta olduğunu zannettiğimden) bu gün gezinin bittiğini öğrenince...
  12. gokdogan

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) işaret koydum gelmek için planlarımı yapacağım. inşallah son anda katılma kararı aldığımda geç kaldınız demezseniz. şimdiden herkese iyi bir gezi diliyorum

13. gokdogan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yeni uye olduğumdan sayfayı iyi kullanamıyorum. Kayseri'de öğretmenim. Dağcılık merakımın yanına arazi gezisi merakını da eklemiş oldum.Kayseri ve civarı bölgedeki gezi gruplarındaki arkadaşlar gezilerine bizi de çağırırlarsa onlara eşlik etme imkanımız olur...
  14. gokdogan

Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010)

Ynt: Sivas Kayakevi Cehennem Deresi Keşif Gezisi (11 Nisan 2010) Güzel bir gezi olmuş. ellerinize sağlık. Orada olmak isterdim.
  15. gokdogan

Kayseri'den Yeniyıl'ın İlk Off-Road Görüntüleri (Erciyes)

Ynt: Kayseri'den Yeniyıl'ın İlk Off-Road Görüntüleri (Erciyes) selamlar arkadaşlar. yahyalıda öğretmenim bu sene kayseriye tayin düşünüyorum. gelince tanışıp beraber gezelim.

16. gokdogan

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhabalar. Kayseriden yeni üyeyim. Form kullanmanın da acemisiyim. Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama tutkularımı burda bulmaya başladım. 2004 gG. vitaram var.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri