Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
Selam gökdoğan,
Öncelikle şahsi fikirlerimdir diyeyim.
Discovery çok acaip bi araba sevmeden alınmaz.önce fiyatı ve hali durumu
Aklına yatanı git bi gör kullan tart,sonra bu arabayı kokusundan anlayan birkaç adam var onlara götür sor soruştur.
Fiyatı yakışı diye çok hesap kitap yapıcaksan başka bir araba bak. Her disco sorun çıkaracak diye birşey yok ama oldumu seni sıkıştırıp maddi yönden zorlamasın şahin doğan değil bu abi.
40 yaşımdayım 12-13 araba almışım 3 tanesi sıfır,bu kadar keyif aldığım sevdiğim olmadı inan.
Discovery 2 almak istiyorsan tavsiye edilen 2003-2004.bende forumdan bildiğimi söylüyorum mantıken de öyle bu serinin son sürümü diye düşünürsek evet daha donanım ve kusurlarından ayrılmış oluyor galiba.
Temiz araç biraz zor, kıvanç arkadaşım şanslı düzgün bi araç buldu, ben bir sene aradım belki 10 tane experti yaptırdım ustaya götürdüm her seferinde 150-200 para verdim ama değdi.
Fiyat olarak benim gördüğüm 45 bin aşağısı temiz bulamazsın gibi,dağ aslanı yol kaplanı arazi canavarı laflarına bakma götür bi ustaya o söyler aslanmı kedimi...
Son olarak aracı şiddetle tavsiye ederim ama ucu ucuna bütçeyle ve yakıt hesabıyla girme.
Ne yakıyor dersen ortalama 350 tl full depo 800 km...
Saygılar