Arama sonuçlarınız

1. gokdogan

Eski Dolaptan Römork Yapalım

Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım sonra pasını temizledim, astar attım

2. gokdogan

Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım biraz hızlı gidiyor yeterli açıklama yapamadım galiba. sonra römorkun kısa olduğuna karar verdim. biraz uzattım toplamda 230 cm oldu.
  3. gokdogan

Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım daha sonra römorkun altında şase gibi omurgayı tutacak profille güçlendirdim. tekerlerin gelecek yerlerini ölçerek kestim

4. gokdogan

Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım resimlere öncelik sırası vermeye çalıştım ama olmamış gibi. iki dolabı birleştirirken tedolabın kapağını çıkarmadım , yan çevirdim römorkun yantarında yandan açılan bir bölme oldu. buraya kilit taktım eşya vb koyacağım
  5. gokdogan

Ynt: Eski Dolaptan Römork Yapalım öncelikle hurha bir çelik sacdan dolap buldum. kapaklarını sökdüm içi römorkun kasasına benziyor zaten. dolap yurtlarda ve askerde gördüğümüz çifli ve tekli dolap.

6. gokdogan

benzer örneği çok ama yine de çalışmamı burada paylaşmak istedim. umarım beğenilir. vakit buldukça resimleri yüklemeye çalışacağım.

7. gokdogan

Kayseride 4x4 Ustaları

Ynt: Kayseride 4x4 Ustaları gidip bir tanışalım. nasip olursa.
  8. gokdogan

Kayseride 4x4 Ustaları

arkadaşlar insanın aracı sanayi isteyince nereye gideceğini, kime güveneceğini bilmiyor. burada ustaları ve adreslerini paylaşalım
  9. gokdogan

Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen teşekkür ederim Barbaros bey

10. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Güzel bir analiz gerçektende. Üç küçük kaza kaydı var toplamda 12 bin tl. 250 binlerde km. Ne kadar fiyat teklifi versem bu araca. Exper raporu da iyi çıkarsa. Selamlar Saygılar

11. gokdogan

Kayseri Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Kayseri Grubu Serbest Muhabbet Köşesi selamlar mustafa bey kayseride land Rover ustası varmı
  12. gokdogan

Gezenbilir Kayseri Grubu

Ynt: Gezenbilir Kayseri Grubu selamlar bende arazi gezisi vb yapıyorum kayseriden katılım az gibi. en son bir yıl olmuş son mesaja

13. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Herkese iyi akşamlar. 2004 Model bir araç 2009 a kadar 22 bin km yapmış 2009 dan 2012 ye kadar 190 bin yapmış üç yıl içinde sonra 2012 den 2014 kadar da 45 bin bu aracı nasıl değerlendirmek gerekir. Diğer kriterleri dikkate almazsak.
  14. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Kafamda sorular çok olunca çok konuşan çocuklar gibi oldum. Bir kaç gün önce bir td 5 e talip oldum arkadaş araçtan bahsederken "ingiliz araçları üretilirken difransiyel kilidi olmadığını" kendisinin sonradan takdırdığını söyledi. Youtube de...
  15. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Evet bunlar doğru gerçektende. Formda okumuştum ama hangi başlıkta kimin yazısıydı hatırlayamadım. Şöyle diyordu, aracı alıp servise götüreceğim ......listeye göre parçaları değiştireceğim. Sıfır ayarında olsun aracım güvenle binerim diyordu...

16. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Ben ev sahibi oluyorum td 5 lerle arkadaşlar kayseriye gelmiş. erciyesi geziyoruz. Hayali bile heyecan verici
  17. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen erdinç beye ve mohavk rumuzlu arkadaşa çok teşer ediyorum. Bir kez daha heyecanlandım td 5 için. 6 Yıl önce suzuki mi alırken zihnimin bir kenarında td 5 varmış suzuyi satınca şimdi ortaya çıktı. Söyledikleriniz kelimesi kelimine isabetli beni...
  18. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen İnternete. Cepten girdiğim için yazmak zor oluyor

19. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen Anladım yeni araç. Alınca masrafı olur ayrıca. İlandaki araçlar nasıldır genel olarak vakit ayırdığın. İçin şimdiden teşekkür ederim
  20. gokdogan

Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen söylediklerinize katılmamak mümkün değil. gerçektende şanslıymışsınız Allah güle güle kullanmayı nasıp etsin. doğru arabayı bulduğuma emin olabilirsem bütçemi zorlarım. 40 bin ve civarı bir bütçe oluştura bilirim gibi geliyor. aşağıda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,514
Kaydolan Son Üyemiz
mozsarac

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri