ince999
Her ne yaşarsan yaşa,sonunda keyfini çıkar
Arkadaşlar 2000 model fiat ducato daki bu parçanın ne olduğunu bilen varmı?
Alarm kablo sayısı aşağı yukarı bu kadar oluyor. Arabada alarm olmayabilir ama eskiden takılmıştır. Siren vs sökülmüştür. Modülü kalmıştır. Bazen de uzaktan kumandalı merkezi kilit kullanmak için alarm takıyorlar. Aracın orjinalinde uzaktan kumanda yoksa veya bozulduğunda böyle baglayanlar var.ilgine teşekkür ederim amma fişlerdeki kablo sayısına bakarmısın. Bu arabada ne alarm var nede cam motoru nede otomatik kapı kilidi
Bulmaca oldu; Araç motorlarina chiptuning yapilirken hiç görmedim, ama iş makinası motorlarina benzer işlemi 4 kablo ile yaparız, +, -, iki adet data kablosu. Protekollerimiz farklı gerçi, araç için odb2 & bizde J1949.google usta dan cartech yazınca çorumlu bir firmanın aşağıdaki linki çıkıyor.
Araca ciptuning işlemi yapıyor .İsim benzerliği de olabilir.Ben google'un yalancısıyım.
TELİF UYARISI: Forumlarda yayınlanan yazılı ve görsel materyallerin tüm hakları ve sorumluluğu yazarlarına aittir. Bu materyalleri izinsiz kopyalamak ve kullanmak 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasası'na göre suçtur.
SORUMLULUK REDDİ: Forumlarda yer alan, kullanıcıların oluşturduğu tüm yazılı ve görsel içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu, yayınlanması ile ilgili yasal yükümlülükler içeriği oluşturan kullanıcıya aittir. Bu içeriklerin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından Gezenbilir ve forum yönetimi hiçbir şekilde sorumlu değildir. Sorularınız için içeriği oluşturan üye ile irtibata geçebilir veya iletişim formumuzu kullanarak yönetime bildirebilirsiniz.
GEZENBİLİR SUNUCULARI: Yüksek Teknoloji ve Güvenlik Sistemleriyle Donatılmış, Merkezi Ankara'da Bulunan, YS-308 Yer Sağlayıcı Belge Numaralı ve %100 Yerli Sermayeli VERİTEKNİK Şirketi Tarafından Barındırılmaktadır.