VolkanGurcan

Profil mesajları Gönderiler Hakkında

  • Volkan bey merhaba,ZJ ler konusunda oldukça bilgili olduğunuz gördüm bende bu araçları büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. 96 model bir araç almak üzereyim,okuduğum bazı yazılar beni masraf açısından oldukça korkuttu,off road ile işim olmaz olursa doğa gezileri,kamp için kullanırım.Tavsiyelerin nedir abicim araç temiz görünüyor.180.000 km de,nelere hazırlıklı olayım,açıkçası bu araçlar bir risk midir.
    VolkanGurcan
    VolkanGurcan
    Merhaba,23 yaşında bir araç her an risklidir.Çok çok iyi bakılmışında bile bir şeyler çıkabilir.Bugün sapasağlamdır,yarın bozulur.Alabileceğiniz en temiz,en bakımlı aracı alıp şansınızın iyi gitmesini dileyeceksiniz.Masraf olarak ben çok pahalı bulmuyorum parçalarını.Mümkün olduğu kadar orjinal parça kullanmaya çalışıyorum uzun ömürlülük açısından.Fiyat performans ve keyif açısından bence rakipsiz bir araç.
    S
    SERHAN HAKANSOY
    Çok teşekkür ederim , gözü kararttım aldım aracımı şimdilik bir sorun yok ama çok keyifli gerçekten .


    Volkan bey merhaba,ZJ ler konusunda oldukça bilgili olduğunuz gördüm bende bu araçları büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. 96 model bir araç almak üzereyim,okuduğum bazı yazılar beni masraf açısından oldukça korkuttu,off road ile işim olmaz olursa doğa gezileri,kamp için kullanırım.Tavsiyelerin nedir abicim araç temiz görünüyor.180.000 km de,nelere hazırlıklı olayım,açıkçası bu araçlar bir risk midir.
    Merhaba iyi günler,
    Uygunsanız bir sorum olacaktı Falmor bey, ZJ 4.0 aracım var ve üzerin de yükseltme kiti vs full dolu bir araç. Fakat direksiyonu tam tur çevirdiğim vakit araç kasma yapıyor ve ön takımdan tık tık tık diye bir ses geliyor bu neden olabilir acaba ? Pek açıklayıcı olmadı anlatımım kusura bakmayın ama bir de size sorayım dedim ustaya gitmeden öncesin de :smiley:


  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,945
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst