Kamp Yeri Önerileri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sanctusmaglor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,861

sanctusmaglor

Yeni Üye
Mesajlar
10
Tepkime Puanı
3
Yıllardır takip ettiğim bu foruma ilk defa birşey yazmak için giriyorum. Sizlerden kamp atmak için önerebileceğiniz yerler talep ediyorum.
Öncelikle belirteyim onlarca kez müzik festivaline katıldım çadırımla. Tatil amaçlı olarak da hep deniz kenarı yerleri tercih ettim. Daha önce Akyaka, Kabak, Altınoluk, Küçükkuyu, Olympos gibi yerlerde kamp kurdum. Son olarak geçen hafta Yedigöller'deydim. İlk defa denizden uzak bir tatil yapıp doğayla daha çok haşır neşir olmanın keyfini tattım :smiley: Bu deneyimimle beraber sahil tatillerinden de bir nebze olsun soğudum desem yeridir.
Eylül ayı ilk haftasında 1 haftalık bir kamp daha yapacağım. Forumdaki paylaşımların etkisinde kalarak Karadeniz'de bir yerlere gitmek var kafamda. Ve tabii soru işaretleri de mevcut. Öncelikle belirteyim Olimpia Avance marka 4 kişilik çadır kullanıyorum. Çift tenteli, ucuz yollu bir çadır. Yedigöller'de ufak bir yağmur tecrübemiz oldu, sıkıntı yaşamadık. Ancak hem eylül ayı hem de Karadeniz olması beni ürkütüyor. Olimpia Avance'i bilen, kullanan, duyan ve yağmura karşı dayanıklılığı hakkında yorumda bulunabilecek birisi beni çok sevindirir.
Yer olarak Artvin (Borçka) ya da Rize (Ayder) var kafamda. Fakat arabam yok. Ulaşım konusunda sıkıntı çeker miyim? Ya da ulaşım konusunda sıkıntı çekmeyeceğim ve önerebileceğiniz bir doğa harikası yer var mıdır? Çadırı kurduktan sonra doğa yürüyüşü de yapmak istiyorum.
Yedigöller'de soğuğu yiyen şişme yatağım beni yarı yolda bıraktı. 3 saatte bir indi. Geceler kabusa döndü tabii haliyle. Zaten ağırlığı ve pompa ihtiyacı yüzünden soğutmuştu da beni kendisinden :smiley: sanırım 2 yıl öncesi gibi mat+uyku tulumuna geri döneceğim. Mat olarak 1.2 cm'lik kapalı hücre bir mat ve http://www.avmarketi.com/asp/product/8488/DAZZLERS-THERMO-3D-UYKU-TULUMU bu uyku tulumu yeterli olur mu?
Muhtemel cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler ve herkese iyi eğlenceler! :smiley:
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst