Kamp Ve Yol Arkadaşı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan puduhepax Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,970
Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

Temmuz sonu ağustos başı gibi benzer bir planım var. Bodrum'da yaşıyorum orta yol İzmir'de buluşabiliriz. Likya yoluna çıkabilir veya otostopla devam edebiliriz.
 

Etiketler
Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

Merhaba arkadaşlar 19 Temmuzdan itibaren Rize Çamlıhemşin- Pokut- sal - Hazindak- Huser gezisi yapmayı planlayan bir ekip var mı?
 

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ağustosun ortalarında izmir ve civarında çadır tatili düşünüyorum. Daha önce tek başıma hiç kamp yapmadım bende kamp ve otostop arkadaşı arıyorum :smiley:
 

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ben temmuzun 2si ila 10u arasında bir gezi gerçekleştirdim.Güzelçamlıya,imbat koyuna ve akbüke gittim.ama yetmedi.ağustosun 9u ya da o sıralarda tekrar çıkmayı düşünüyorum.otostopla ulaşım kolaylığı,tedbiri ve yoldaş olması açısından bir arkadaş arıyorum.
 






Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

Bayramdan hemen sonra bende gitmeyi düşünüyorum henüz kimseyi bulamadım :smiley:

Araba var ama tek gideceğiz gibi.Eşlik etmek isterseniz olabilir.Rotayı belirlemedim ama muhtemelen güneye ineceğim
:smiley:
 





Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

akçakocadan safranbolu kastamonu hatta ılgarini mağarasına kadar batı karadenizi 4-5 gün gitmeyi düşünüyorum.yol uzun oldugu için araba ile gidildikden sonra pansiyon, bungalow ya da çadır konaklamalı biryer bakacağım.iş yüküme göre 19 ağustos yada 26 ağustos çıkışlı olacak.şu fotografdaki yer hedefim gördükden sonra dönüş çilesi başlıycak. görene kadarda devam.
ilgarini1.jpg
 

Ynt: Kamp Ve Yol Arkadaşı

Ben yazsam yol arkadaş arıyorum diye 2 gün sonra açtığım konu diğer sayfaya geçer. bu arada slm puduhepax
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,721
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst