İveco M25 Moto Karavana Dönüşümü

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elen karavan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,841

elen karavan

0553 529 36 35
Mesajlar
267
Tepkime Puanı
159
Yaş
49
Yer
istanbul
Web
www.filmefekt.com
Herkese selamlar 3 yıl kadar siteyi yakından takip etmekteyim insanların kendi meslekleri olmadanda çok iyi karavanlar ortaya çıkarabilecegini izledim tebrik ederim ellerinize saglık bende sizlerden aldıgım haz vede ilhamla :smiley:moto karavan yapımı için karar verdim uzun bi süre yapılan işleri takip ettim vede boş durmayarak kendime ait küçük bi atölye kurdum ilk yaptıgım amerikan moto karavanlarda kullanılan tenteydi bunun resimlerini aksesuar bölümünde görebilirsiniz karavan için çok yenilikçi fikirlerimi bu m 25 iveco modelinede uygulamak üzere karar kıldım siz degerli karavan kullanıcıları olsun karavanlara gönül verenler olsun bu araç için önerileriniz vede tavsiyeleriniz benim için çok önemli olucaktır aracı henüz almadım sanırım en geç önümüzdeki ay aracı tersanenin önüne çekecegim :smiley:formda moto karavan dönüşümü için gerekli mevzuatları inceledim açıkçası çok karışık vede inanın benim için en zor kısım olucagına inanıyorum bununla ilgili önerebileceginiz proje mühendisine veya bu işlerde tecrübeli trafik muamelecisi varmı ilginize teşekkür ederim saygılarımla.
 

Etiketler



Ynt: İveco M25 Moto Karavana Dönüşümü

Sayın Şanlı,kolay gelsin.siz öncelikle aracı hazırlayın,Istanbul'da halledemezseniz,Adapazarı'nda benim işimi halleden makine mühendisi arkadaşım var,telefonunu veririm görüşürsünüz.selamlar.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,488
Mesajlar
1,518,698
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst