İstanbulda Kamp Yeri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bakogul Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,215

bakogul

Ana Kamp
Mesajlar
28
Tepkime Puanı
0
Yer
eskişehir(izmir-istanbul)
herkese merhabalar gezgin dostlar.kamp yapmak için istanbulda kimsenin olmadığı güzel doğaya sahip mümkünse dere akarsu göl kenarı yada deniz manzaralı(plaj değil) ve sakin bir yer arıyorum.eğer böyle bir yeri tecrübe etmiş dostlar varsa yardımlarınızı bekliyorum.tesis olmazsa daha güzel olur..teşekkürler
 

Etiketler
Ynt: İstanbulda Kamp Yeri

Sayin Bakogul;
Istanbulun altini ustunu ev ve gecekondu ile doldurdular.Icinde ne dere ne gol kaldi.Ayrica kamp yapabileceginiz hic bir yer yok.Alternatif Kilyos-Sile taraflari
oralarda kamplar var fakat tuzlu.Selamlar
 

Ynt: İstanbulda Kamp Yeri

Şile, kabakoz, Akcakese. Bunlar nefes almak için iyi. Tavsiye ederim.
 

Ynt: İstanbulda Kamp Yeri

merhaba sarıyer garipçe köyünden bot ile kemerburgaz tarafına giderken deniz kenarı çamlık karadan ulaşılması mümkün olmayan harika koylar var ama bot veya vs bi tekne ile ulaşım mümkün google earttan bir bak istersen ;)
 

Ynt: İstanbulda Kamp Yeri

;) dostum yazılanlara bakılırsa bence istanbul u gezmemiş bilmeyen çok kişi var.nasıl bir yer aradığını tahmin edebiliyorum çünkü bende senin gibi zihnimi dinlendirebileceğim yerleri arıyorum sürekli..sana tavsiye edebileceğim en iyi yer şileye gitmeden ömerli köyünü geçtikten sonra kömürlük köyüne gitmeni orda darlık barajını besleyen en büyük derelerden biri olan bıçkı dere civarında kamp yapabileceğin eşsiz sakin ve bakir alanlar var.hatta suyun debisi yüksekse küçük bir rafting heyecanı bile yaşayabilirsin.ben en son 2 yıl önce gitmiştim yaz başlarıydı suyun durumuda iyiydi ama şu sıralar derenin durumu nedir bilmiyorum belkide yağışlar nedeniyle derenin durumu iyidir ama hiç kurumadığını biliyorum. bunun yanı sıra çok küçük deresi olan bir yerde ümraniye-alemdağ köyü (şimdi çekmeköye bağlı ilçe oldu) istikametinden dedepınar ormanı mevki civarında kamp yapabileceğin bir yer var.semt esnafından dedepınar mevkini sorarsan sana kısa yoldan ormanın içini tarif ederler küçük bir dereside mevcut. hatta o küçük dereye balık yetişmesi için balık atmışlığımda var.şu an o dere var balıklarımı kış sonunda kontrol etmeye gitmiştim bayağı bir çoğalmışlar ama büyük değiller henüz.büyükler orada bulunan sulama göletinde kaldı.
3 ncü olarak yine ümraniye-alemdağ-reşadiye-cumhuriyet köyünde sulama barajı göleti civarı çok uygun kamp yapabileceğin güzel yerler mevcut.birde ömerli barajı kıyıları var oralarda güzel.
iyi eğlenceler dilerim.
 




Ynt: İstanbulda Kamp Yeri

Madem ki soz gollerden acildi,Terkoz Golu;Buyuk ve Kucuk Cekmece Golleri.Kagithane deresi kenarlari,Kemerburgaz Kemer yanlari
ve Belgrad Ormani.Bu yerlerden sahane cadir kurulup piknik yapilabilir.Iyi seyahatlaer.
 

Ynt: İstanbulda Kamp Yeri

Ercument Ozbek' Alıntı:
Madem ki soz gollerden acildi,Terkoz Golu;Buyuk ve Kucuk Cekmece Golleri.Kagithane deresi kenarlari,Kemerburgaz Kemer yanlari
ve Belgrad Ormani.Bu yerlerden sahane cadir kurulup piknik yapilabilir.Beykoz yukarisi Agva koylari,ve oralarda bir cok kamping vardir.
Iyi seyahatler.
 

Ynt: İstanbulda Kamp Yeri

Yalıköy Kamping 2015 yılının yaz aylarında Şakir Taşçı tarafından hizmete açılmıştır. Yalıköy de bir doğa oteli olan Podimass Hotel'in 500 mt ilerisinde bulunan kamp alanı misafirlerimiz için eşşiz bir doğa tatili fırsatı sunmaktadır. Misafirlerimiz ister geniş ve konforlu karavanlarımız' da kalabildiği gibi isterse de çadırlarımız' da tatilini gerçekleştirebilir. Bungalov evlerimiz ise büyük ve muhafazakar ailelerimiz için tasarlarnıp misafirlerimizin rahatı için her şey düşünülmüştür.


www.istanbulkamping.com

Yalky karavan kamping 650x360
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,492
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

SON KONULAR



Geri
Üst