Gökova Akyaka Kampı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MertCemre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,881

MertCemre

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Merhaba arkadaşlar

Kız arkadaşımla haziran ayından sonra kamp planımız var uzun süreli bir kamp olacak büyük ihtimal. Akyaka'daki kamp alanının fiyatlarını öğrenmek istiyoruz fakat her internet sitesinde farklı farklı fiyatlar yazıyor emin olamadık. Ulaşmak için bir telefon numarası bulduk oda kullanılmıyor. Şimdi biz burdan çadırımızı ve gerekli eşyalarımızı alacağız. Orda sadece yer ücreti ödemek istiyoruz.

Bir sorum daha olacak. Ben müzisyenim çadır ve gerekli malzemelerin ücretlerini işlek yerlerde müzik yaparak gitar çalarak çıkarıyoruz. Bu işi Akyada'da yapmak istiyoruz. Yazın turist ve insan ne kadar çok oluyor gezilecek bir sahili ve insanların bol olduğu yerler varmı bilgi verirseniz sevinirim teşekkür ederim :smiley:

İyi forumlar.
 

Etiketler
Ynt: Gökova Akyaka Kampı

Mert Bey,
Gökova Orman Kampı'nın güncel fiyatlarını Ümit Bey'in mesajinda ( http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88751.msg1324120#msg1324120 ) görebilirsiniz.

Akyaka merkezde, diğer tatil yörelerinde olduğu gibi, yerli turistin bol olduğu birkaç sokak vardır. Bu sokaklarda akşam vakitlerinde turist (ve sivrisinek) yoğunluğu çok fazladır.

İyi tatiller!
 

Ynt: Gökova Akyaka Kampı

Gökova Akyaka Orman kampı iyi bir seçim bence öncelikle büyük keyif alacaksınız gerek plajları gerek hizmetlerinden dolayı ancak biraz fiatları yüksektir. geçtiğimiz sezon belirttiğiniz aylarda kişi başı 30 tl civarlarındaydı ancak bu sene düzenlemeler yapılmış lakin uzun soluklu kampçılara özel indirimler yapılmatadır.. umarım çok eğlenirsiniz ( öylede olacak ) domuzlara dikkat !! :smiley: Geceleri çadırların etrafında dolanıyorlar korkulacak birşey olmasada ürkütücü olbiliyorlar zira çok ama çok büyükler ancak evcilleşmişler bu arada belirttiğiniz aylarda yavrulamaları nedeniyle anne domuzlar çok hırçın olabiliyorlar.. eğer ücretler yükse gelirse alternatif olarak izci kampı civarında kamp yapan ( çınar plajından 700 mt. ) ilerisinde yer alır akyaka orman kampını geçince ücretsiz kamp kurabileceğiniz yerler mevcut üstelik izci kampının duşu ve tuvaletlerinden de faydalanabilirsiniz.
 

Ynt: Gökova Akyaka Kampı

MertCemre siteye üyeliğiniz yeni,ilk mesajınız,aramıza hoş geldiniz,akyaka çadır kampçılığı için çok güzel bir seçim,eğerki ücretler bütçenizi zorlıyacak olursa ki sanmam,marmaris size yarım saatlik uzaklıkta orda da hem gezip hem çalıp söyleyip kazançla döneceğiniz bir yer ama çadır kurmak için illa ki de akyaka olsun ben muğlada esnafım,tanıdık canlı müzik yapan akyadaki işletmelerde dostlarım mevcut yardımcı olmaya çalışırım.şimdiden iyi tatiller

Fotoraf0339


Fotoraf0328
 

Ynt: Gökova Akyaka Kampı

Yazın oradaydım, çadır başı fiyat alıyorlar, Buzdolabı sıkıntısı vardı ama buzdolabına gerek yok büyük marketlerin hepsi orada var, ateş yakılmıyor, tüp işinizi görür, wc idare eder, bu sene açılıp acılmayacagını bilmiyorum gecen sene baskı yapıldı öyle açıldı, öğrenci olursanız fiyat neredeyse yarı yarıya düşüyor.
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,491
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst