Ford Ranger 4x4

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mantar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 439
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 201,080

Etiketler
Ynt: Ford Ranger 4x4

yorumlarınızı bekliyorum beni hiç utandırmadı

Resim024
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

bence fazla söze gerek yok bulduğum birkaç kare resim. yorumları sizlere bırakıyorum.

Resimler3012
 





Ynt: Ford Ranger 4x4

yücelim sakın yanlış anlama ranger,i gösteriyordum.sende çok üşümüş görünüyorsun böylelikle eski güzel günlerimizide tekrar yaşamış oldum.
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

Doğrudur emre suat abinin cj di çeken.emre off road da çekilmeyecek diye bir kural yok biliyorsun.
çıkmam lazım herkeze iyi geceler.
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

erhan abi araban güzel gercekten bu arada lastıklerınde gercekten cok hosuma gıttı abı araban bosken bu engellerı asmıssın bır de arkasında cok degıl 500 kg 600 kg yuk oldugunu dusun bu araclar gercekten cok guclu bende cok memnunum off road a cıkamadıgımdan resım koyamıyorum ama ınan kısın benı de hıc utandırmadı
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

Kişi kendi aracını sevmeli ve bütünleşmelidir ki, başarılı off-road yapsın..Erhan kardeşim bunlardan biri.Aracı ile eküri :D ve çok başarılı :smiley:
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

Erhanım senin aracını zaten biliyoruz.yaptıklarını anlatmaya gerek bili yok .sen bu aracı normal stndartların çok üstünde masraf edip yaptığını biliyorum.erhan fotoğraflardan anladığım kadarıyla motor gücünü performansını göstermek istedin doğrumudur.şimdi bence yakıtı anlatman gerekecek.
 



Ynt: Ford Ranger 4x4

Sewgili Erhanın aracı da,pilotajı da,arkadaşlığı da süperdir...Yakıtını bilemem ama güç sözkonusu oluğunda,aracı gurupta gıpta ettiğim birkaç araçtan biridir...
 



Ynt: Ford Ranger 4x4

erhan merhaba sanırım senin ranger ı bugün citroen serviste gördüm merak edip sordum patronun dediler :smiley: herhalde o sen oluyosun... yanında bi de land cruser vardı şanzımanı çıkmış. onu cj 5 e mi takacaksınız? bide sen ranger a yükseltme kiti koydun mu?
 

Ynt: Ford Ranger 4x4

Arkadaşım ytseden ismini bağişlarsan memnun olurum. doğrudur aracım orada ama patron ben değilim.Araç'ta yükseltme var ama kit yok.
 



Ynt: Ford Ranger 4x4

adım taylan bende de 2004 xlt var. Ama seninki kadar donanımlı diil :( araban gerçekten çok güzel maşallah.. ben alalı 6-7 ay kadar oldu henüz sağlam bi offroad denemesi yapamadım sadece çatalcaya gitim bi kaç sefer. bu arada yükseltmeyi nası yaptın?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,438
Mesajlar
1,517,965
Kayıtlı Üye Sayımız
172,091
Kaydolan Son Üyemiz
Engin Koygun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst