El Yapımı Kamp Ürünleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fidodido Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,790

fidodido

Kamp II
Mesajlar
232
Tepkime Puanı
4
Bu konu altında el yapımı kamp ürünlerini paylaşalım
bütün kampçı arkadaşlar için çok yararlı yazılar olacağına inaniyorum hem forumda daha önce yapılanların olduğu yerler de dağınık görünümden kurtulmuş olur

ilgilenler takip etsin derim :smiley:
 

Etiketler

kalemlik ve reşodan yaptığım kamp ocağı

S6002420


S6002421


S6002422
 

Kamp ocağı hakkında
Yapım
kullanım şekli
maliyet
ve yeterlilik le ilgili olarak biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz. Denemek isteyen arkadaşlar için böylelikle daha faydalı olur.
 




GencSamet' Alıntı:
Kamp ocağı hakkında
Yapım
kullanım şekli
maliyet
ve yeterlilik le ilgili olarak biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz. Denemek isteyen arkadaşlar için böylelikle daha faydalı olur.

sanırım bu soru bana

alt kısım bir milyoncularda bulunan basit bir kalemlikti yan kısımlarını dıremel hobi setiyle alt ve üst kısımdan keserek delikler actım ve üç tarftan actım böylelikle ateşin yanması için hava girişi ve rüzgar cok ise cevirerek rüzgar ve hava durumunu ayarlaya biliyorum içerisindeki reşo dediğim jel isitıcı toplam maliyeti jelle birlikte 5 tl ancadır kave ve corba yapacakkadar yeterli sı caklık veriyor metal bardaktan içmenizi tavsiye etmem kapalı ortamda arac ve cadırda uzun süre yakılmasını da tavsiye etmem solumun acısından.
 







Merhaba.


Kendim yapmamış olsam da tasarımı bana ait olan bir kamp küreği.


35 x 24 cm ebatlarında ki soba borusu sacını mangal imalatçısında verdiğim rakamlara ve yönlere doğru kıvırtınca ortaya çıkan ürüne mangalcı bile şaştı kalmıştı.


Bakınız.

Kamp Atei Kor Krei 002


Kamp Atei Kor Krei 003


Kamp Atei Kor Krei 004


Kamp Atei Kor Krei 005


Kamp Atei Kor Krei 006
 

Ynt: El Yapımı Kamp Ürünleri

güzel olmuş sapını takmak için üsten bir delik actırıp pimli şekilde kullanımada müsayıt olur ayrıca piyasadakilerden hafif görünüyor.
 

Ynt: El Yapımı Kamp Ürünleri

Kürek sapı için bozulmuş bir şemsiyenin sapını kullanmaya karar verdim ve çöpe gidecek bir şemsiyenin sapını keserek küreğe sap yaptım.


Ama üzerinde biraz çalışmak lazım. Sap metaline biraz eğim vermek gerekiyor.
Çok düz. Ateş içinden kor almak daha kolaylaşmasını sağlamalıyım.


Son olarak bozuk şemsiyenin kumaşını da sırt çantalarına örtü yapmak için ayırdım. Şemsiye kumaşının kenarına bir kanal dikilir. Kanalın içinden 2 adet bel lastiği geçirilir. İşte size uygun bir çanta yağmurluğu & koruyucu örtü.

Kor Krek Sap Hurda emsiyeden
 

Ynt: El Yapımı Kamp Ürünleri

Takip etmekte yarar var. Güzel bilgiler için teşekkürler.
 

Ynt: El Yapımı Kamp Ürünleri

Kamp malzemelerime el yapımı deri kılıf, çanta ve aksesuarlarım...

IMG 8506
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,748
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst