DIY Kendin Yap Snorkel

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan moonwalker_arc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,190
Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

Merakla ve keyifle takip ettiğim bir konu. Geçirdiğiniz kaza için de büyük geçmiş olsun, sağlığınızın yerinde olması en büyük teselli.
 

Etiketler
Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

geçmiş oldun uyurbey konuyu bende takip ediyorum sağlık olsun bitirirsiniz tekrar geçmiş olsun
 

Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

merakla takip ediyorum.. elinize sağlık valla... :D
 








Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

Geçmiş olsun, Allah betirinden korusun.
Önce can sağlığı, diğer kısımlar nasıl olsa bir şekilde hallediliyor.
 

Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

Arkadaşlar hepinize iyi dileklerinizden ötürü teşekkür ederim.Kazanın şokunu atlatır atlatmaz (hala başım ağrıyor) projeye devam edeceğim inşallah.Herşeyin başı sağlık şu aralar paranoyaya bağladım sanırsam birkaç aksilik üzerine bu kazayı da yaşayınca yolda yürümeye korkar oldum.Herşeyin olduğu gibi bunun da ilacı zaman.
 



Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

Konuyu izliyordum, öncelikle geçirdiğiniz kazadan ötürü çok geçmiş olsun diliyorum. Çalışmalarınız çok güzel gidiyor ellerinize sağlık, sonucu merakla bekliyoruz.
 



Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

uğur bey sağlıyınızdaki gelişmeler inşallah iyi gidiyordur inşallah iyi haberlerinizi tez zamanda duyarız allah acil şifalar versin.
 




Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel

Arkadaşlar hepinize tekrardan çok teşekkür ederim, baş ağrısı ve mide bulantısı sebebiyle 2 gün önce ihmal ettiğim kontrolümü de yaptırdım, çok şükür birşeyim yok.Baş ağrısı kazanın şiddetinden bulantıda strestenmiş.Şu an çok şükür iyiyim, kaza yaptığım aracın durumunu bekliyorum listesi çıkarıldı fiyatlandırılması yapılacaktı en son kontrol ettiğimde, şu an %90 ihtimalle pert gibi gözüküyor.Şu arabanında durumu netleşince daha rahatlarım herhalde (malum emanet araç)

Bu arada bizim araç da kaportadan çıktı, birkaç mekanik işi kaldı (distribütor, buji kabloları, bujiler, endüksiyon bobini, şarj dinamosu ve karbüratör değişecek, arkalar makaslardan yükseltilmişti ön tarafta torsiyondan yükselecek, bakımı yapılacak)

İşleri yoluna koymaya çalışıyoruz snorkelimiz de bitince aracıma bir süre rahatlıkla binebileceğimi umut ediyorum.

Sağlıcakla kalın (en önemli şey bu çünkü)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,744
Kayıtlı Üye Sayımız
172,148
Kaydolan Son Üyemiz
perdeci71

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst