Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 609
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,226
Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Vakit zaldığı için eski Osmanlı sokağından çok fazla kalamadım.Çektiklerimden birkaç kareyi eklemek istiyorum .

2011 italy greece   canon 234
 

Etiketler


Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Çok teşekkürler .Paylaştıklarımızın beğenilmesi motivasyonumuzu arttırıyor .Biz de sizin gezinizi takipteyiz .
 




Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Merkezdeki gezimizde arkeoloji müzesini de görelim diye yola çıktık.Ancak pazartesi günü kapalıymış ancak önünde fotoğraf çektirdik

2011 italy greece   canon 103
 

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Pazartesi günü olduğu halde sokaklarda doğru dürüst insan yoktu .Market gibi birkaç dükkan dıışı çoğu yer kapalı idi .Bir küçük hediyelik eşya satan yer dışından sadece vitrinleri izlemekle yetindik .Camlarda güneş ışığı ile yansıma yaptığı için çok kaliteli fotolar olammasına rağmen yine de ekliyorum .

2011 italy greece   canon 132


2011 italy greece   canon 109


2011 italy greece   canon 055


2011 italy greece   canon 082


2011 italy greece   canon 075
 



Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

öncelikle bu büyüklükteki çekme karavanla böyle bir geziyi kazasız belasız yapabilmiş olmanızdan ötürü sizi tebrik ederim.
Emekliliğine 3 yıl kalmış biri olarak çekme karavan oto karavan arsında gidip geliyorum, sizin geziniz beni çekme karavana biraz daha yaklaştırdı,öğrenmek istediğim konu şu karavanınız bayağı büyük ve ağır honda crv nin bu aracı nasıl çektiği konusunda tereddütlerim oldu ve towcar.com sitesine girerek incelediğimde karavanın bu otoya ağır olduğunu ve zorlanacağını gördüm, hatta kırmızı yıldızlarla belirtmişler riskli olabilir diyerek ancak geziyi yapan sizsiniz en iyi gözlem size ait bu açıdan bir değerlendirme yaparsanız bizede değerli bir bilgi vermiş olursunuz yani bu sitededeki değerlendirmeleri dikkate almalımıyız.
Size ve ailenize kazasız,mutlu nice geziler dilerim.
 



Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

karavan çekme limitlerini gösteren siteyi eksik yazmışım doğrusu whattowcar.com
 

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Suat bey karavanımın yüklü ağırlığını limitleri olan 1700 kg geçirmedim.Yüklü iken yola çıkmadan önce kantara çıkardım 1800 kg geldi bende yükümü 100 kg azalttım.
Arabanın ağırlığı boş iken 1560 kg idi yolcular ve arka bagaj yükü ile birlikte 1800 kg civarındadır.Arabam 150 beygir dört çeker Selanik igomenitsa rampaları hariç zorlanmadım selamlar
 

Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Kavala 'da üç gün dinlendikten sonra sabah 10 gibi kahvaltımızı yapıp kamping den ayrılıyoruz.İstikamet Igou.menitsa limanı.Feribotla Anconaya geceğiz.Yollar boş ve düzgün Keyfimiz yerinde
 


Ynt: Çekme Karavan ile Yunanistan İtalya Makedonya

Otoban yolun selanik - Igoumenitsa arası dik ve tüneller mevcut.Özellikle çekme karavan kullananları viyadüklerden geçerken yanal rüzgarlara dikkat etmelerini tavsiye ederim
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,439
Kayıtlı Üye Sayımız
172,124
Kaydolan Son Üyemiz
paramana

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst