Assos-Gargara Kamp

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan roadman_34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,746

roadman_34

Yeni Üye
Mesajlar
12
Tepkime Puanı
0
Yer
Istanbul
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Eşim ve ben tam bir kamp tutkunuyuz denilebilir. Senede 2 defa Yedigöller'e gitmezsek içimiz rahat etmiyor :smiley:

Bu sene işlerin yoğunluğu sebebi ile Bayram tatili harici her ikimizin de tatile çıkma şansımız yok, 9 yaşındaki kızımız da tatil istiyor doğal olarak. Sessiz sakin bir yer ararken Assos-Gargara Kamp gözüme ilişti.
http://www.gargarakamp.com/

Daha önce buraya gidenleriniz var mı? Bizim için öncelik (çocuk da olduğu için) emniyetli ama sessiz sakin bir yer olması.
Burayı tavsiye edermisiniz?

Tecrübeleriniz sonucu başka bir yer tavsiye ederseniz onu da değerlendirebiliriz ;) İstanbul'a yakın (bayram trafiğini de göze alırsak) ve sahili hınca hınç insan dolu olmayan (yoksa tatil köyüne gidilir di mi ama? ) bir yer olsun yeter.

Şimdiden teşekkürler..
 

Etiketler

Ynt: Assos-Gargara Kamp

sanırım daha önce giden yok. o bölgede kamp alanı ararken internetten bende görmüştüm. siz giderseniz eğer yorumlarınızı yazmayı unutmayın lütfen.
 

Ynt: Assos-Gargara Kamp

evet sanırım daha önce giden yok... resimler ve facebook gruplarındaki yorumlar çok güzel de gene de birebir gidenlerin düşünceleri ayrıdır pek tabii..
gidersek mutlaka yazarım gözlemlerimi.


acaba Assos bölgesi'nde başka bir kamping tavsiyesi var mıdır?
 

Ynt: Assos-Gargara Kamp

assos yolu uzerinde bir cok camping alani mevcuttur. hepsi guzel yerler ama bence tek problem bu isletmeler hemen yolun dibinde ve gun boyu vizir vizir araba geciyor. arsanin denize yakin ucunda yer tutmak lazim yani sesten rahatsiz olmamak icin. ama her sene gelen , sabit campingcilerin yeri olur genelde denize yakin uclar. bunuda goz onunde bulundurmakta fayda var.

Ben kucukkuyuda oturuyorum her asosa gittigimde aklima gelmistir ben kalsam su cadirda sesten rahatsiz olurum diye. Tercih meselesi...


bunun disinda nil camping i onerbilirim. orda durum biraz farkli cunku. ana yoldan cikip deniz tarafina dogru bir kac zeytin tarlasinin arasindaki toprak yoldan 300 - 400 metre gittikten snra karsiniza cikio. guzel bi yer. ben hic kalmadim ama sakinlik aradigim zamanlarda iskelesini kullanip denize girdigim gozlemesini yedigim bi yerdir. bakmanizda fayda var derim.

kucukkuyudan assos yoluna girdikten bi kac km sonra sagda bi cesme vardir onu da gectikten sonra yol rampa olur o rampayi indikten snra nil camping diye tabelasini gorursunuz. soldan tarlalarin icine girin ve yolu takip edin . yol sizi baska bi yere goturmez zaten.

unutmadan; assos tarafinda nerde kalirsaniz kalin yaniniza denize girerken kullanmak icin lastik ayakkabilardan alin kimi yerlerde deniz kestanesi olabilir, sig sulardaki taslar biraz iri oldugu icin ihtiyac duyabilirsiniz...
 



Ynt: Assos-Gargara Kamp

çok teşekkür ederim verdiğiniz detaylar için her birini tek tek not ettim.
kadırga koyu için de çok güzel şeyler söylediler.
döndükten sonra tüm izlenimlerimi paylaşacağım.
 

Ynt: Assos-Gargara Kamp

kadirganin guzelligi tartisilmaz tabi... oradada bayramin yeri var tavsiye edebilecegim :smiley: kadirgada nereye ugrarsaniz ugrayin avci boregi yemeden kalkmayin derim :smiley: denizi cok cabuk derinlesir, paril paril mercimek tanesi kadar taslardan olusur plaji. merakliysaniz eger mutlaka deniz gozlugu olsun yaninizda sonra ``ah keske`` dersiniz benden soylemesi :smiley:

oralara kadar gitmisken assos limanada kesinlikle ugrarsiniz diye dusunerekten; kervansaray otel de en azindan bi balik yemenizi tavsiye ederim. karides guvecleri harikadir :p

Buralar benim gitmekten zevk aldigim hem sofralariyla hemde guler yuzleriyle beni mutlu eden mekanlardir.

bu kadar ip ucundan sonra , tatiliniz donusu sizinde ``mutlaka gidin`` lerinizi bekliyorum ama :smiley:
 

Ynt: Assos-Gargara Kamp

Bende kadırga koyunu tavsiye ederim, temmuzda suyu biraz serin olur ama mavi bayraklı, sessiz sakin biryerdir. Kamp yerleri vardı ama biz hep motellerde kaldığımız için deneyimim olmadı.
 

Ynt: Assos-Gargara Kamp

Geçen sene bende asosa gitmiş dim
behramkaleden bir kaç manzara ekleyim ;D

IMG 0670


IMG 0667


IMG 0639
 




Ynt: Assos-Gargara Kamp

Bir süredir iş nedeniyle şehir dışında olduğumdan girememiştim foruma. Çok çok güzel tavsiyeler ve paylaşımlarda bulunulmuş. Çok teşekkürler arkadaşlar.

Mutlaka gezi dönüşü geri bildirim yapacağım :smiley:
 


Ynt: Assos-Gargara Kamp

Evet. Tatile kaldı iki gün.
İşimizi garantiye almak için Gargara Kamp'ı arayarak çadır için rezervasyon yaptırdık. Telefonda gayet ilgililer.
Tatil dönüşü mutlaka görüşlerimizi paylaşacağım.

Şimdiden herkese iyi bayramlar.
Kazasız belasız bir bayram ve tatil geçirmemiz dileği ile.
 


Ynt: Assos-Gargara Kamp

roadman_34' Alıntı:
Evet. Tatile kaldı iki gün.
İşimizi garantiye almak için Gargara Kamp'ı arayarak çadır için rezervasyon yaptırdık. Telefonda gayet ilgililer.
Tatil dönüşü mutlaka görüşlerimizi paylaşacağım.

Şimdiden herkese iyi bayramlar.
Kazasız belasız bir bayram ve tatil geçirmemiz dileği ile.








Merhaba bende bayramda otarafta kamp yapmayı düşünüyorum . kamp fiyatlarını sordunuzmu ,ayrıca verdikleri hizmetler nelermiş acaba ?
 



Ynt: Assos-Gargara Kamp

Kadırga Koyu hemen girişte sağdaki ilk kamp Derya Deniz biz her sene iki defa uğrarız bu kampa deniz mevsimi olsada olmasada. İşletmenin sahibi Nazmi Aktaş ilgi ve alakada asla kusur etmeyen biri samimi seviyeli bir işletmeci tavsiye edrim memnun kalacağınızdan kesinlikle şüphem yok....
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,487
Mesajlar
1,518,675
Kayıtlı Üye Sayımız
172,144
Kaydolan Son Üyemiz
zeloni

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst