Açık Kasa Kamyonete Çekme Karavan Montajı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uysalburak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,514
Akdeniz45 bey, hafif, küçük, hızlı yani 2 ve 3 kişiye hizmet verebiliyor tam zamanlı karavan değilde hafta sonu karavancılığında daha ön plana geçebilecek araçlar gibi türkiyede pek yapıldığına rastlamadım bi fuarda varmış sanırım bide fmk yaptığını gördüm

Emin Bey, Almanya’da konaklama yerlerinde gittikçe artan sayıda ducato, doblo benzeri araçlardan yapılan karavanlarla, araç üstü çadırlarda konaklayan karavancılar görüyorum. Tahminim emekli yaşına gelmeden karavancılığa başlayanlar çoğalıyor.
 

Etiketler
Emin Bey, Almanya’da konaklama yerlerinde gittikçe artan sayıda ducato, doblo benzeri araçlardan yapılan karavanlarla, araç üstü çadırlarda konaklayan karavancılar görüyorum. Tahminim emekli yaşına gelmeden karavancılığa başlayanlar çoğalıyor.
Akdeniz45 bey, aslında öylesi daha güzel değil midir sizce de? Bence de gençken dağlarda bisiklet binip karavanla dolaşıp yaşayabilmek gerek
 
Son düzenleme:

Emin Bey merhaba, kamyonet üzerine karavan üretimi ülkemizde firma bazında zaten yıllardır yapılıyor. Siz şahıs olarak mı yoksa ticari bir iş olarak mı yapmak istiyorsunuz? Verdiğiniz örnek ticari bir işletme. Hal böyle olunca gerekli prosedürü yerine getirirsiniz. Satmak veya kiraya vermek için kamyonet üzerine karavan üretebilirsiniz.
Şahıs olarak yapmak isteyince minibüs yada panelvana göre işler çok daha zorlaşıyor. Her şeyden önce ruhsat çıkarmak için muhatap olacağınız memur bu konuda prosedürü bilmediği için sizi çileden çıkartır.
Bildiğim kadarıyla forumda ciddi bir zaman kaybı ve sinir harbi yaşayarak yapan bir kişi oldu.
Bu kadar hevesli biri olarak umarım sizde bunu başaran ikinci kişi olup prosedür hakkında bize detaylı bilgi verirsiniz.
 

İlker bey, İşin aslı benim kafamda bir panelvandan dönüştürme karavan var bir süredir. İşlerimi de yoluna sokarsam eski bir araç üzerine hobi amaçlı denemek istiyorum aslında 89 doğumluyum 89 model bi ford transit gibi bi araca denemek istiyorum. Benim mesleğim değil bu işler ama az ahşap içciliğim oldu az makine fabrikasında çalıştığım eğitim yıllarımda ama umarım bi an önce yaparım ve size bu bilgi paylaşımını yapabilirim. Hayırlı akşamlar diliyorum
 

Akdeniz45 bey, aslında öylesi daha güzel değil midir sizce de? Bence de gençken dağlarda bisiklet binip karavanla dolaşıp yaşayabilmek gerek

Emin Bey,

Hangi ülkede olursa olsun, karavan alabilecek ve karavanla gezebilecek emekli sayısı sınırlı. Kamp ve karavan sektörünün gelişebilmesi için genç insanların da karavancılığa başlaması lazım. Bu sektörün ekonomik yönünün yanısıra başka önemli yönleri de var. Ülkesini tanıyan insanlar çoğalır, çok çocuklu ailelere kampingler dinlenme olanakları sağlar ve iç turizm ülkenin her tarafına yayılır. Örnekleri çoğaltmak mümkün…
 
Son düzenleme:






Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,459
Mesajlar
1,518,190
Kayıtlı Üye Sayımız
172,114
Kaydolan Son Üyemiz
Ahmetalp0666

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst