1998 Land Cruiser FJ80

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,425
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Teşekkürler Sevtap hanım afiyet olsun herzaman açık büfe;bu arada hazır beğenmişken sizide Lc sahibi yapalım,hoş pajeroya lafım yok hele v6 çok başarılıdır ama Lc herzaman Lc dir.:smiley::smiley:
 

Etiketler
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Ufaklığın son resimleri bu arada nihayet telsizimde oldu:smiley:

Landcruiser


Landcruiser1


Landcruiser2
 


Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Resimler çok güzel arazide de olanlarda paylaşırsanız sevinirim. Bu arada maşallah kazasız belasız.
 




Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Hocam gerçekten yabancı sitelerdeki gibi bir LC görmek insana gurur veriyor, güle güle kullan aracını… ;)
Orijinal tamponlarınla çekilen lastik taşıyıcının yakın plan resimleri varmı acaba,
bi de eski tampon ve bizim en çok eskiyen malzeme olan tampon yan mika türevi olan şeyleri ne yaptınız onu merak ediyorum… ???

Selamlar…

Index
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Tampon köşeleri Orhan ustada kaldı birine vermediyse alır yollarım size.Yakın resimbulamadım.Araç yapılırkenki bütün resimler yanlışlıkla üstüne başka kayıt yapılınca silindi malesef.Ama köşe plastiği sökün,aracın arkası tamamen şase.Ben şasenin bittiğiyere içeriye iç,i dolu profil koyup kaynak + kalın vida attım.Sonra aynı yere stepne taşıyıcının takılacağı şekilde L ayak,ve o ayağa taşıyıcının oturacağı şekilde glasörlüklü mil yaptım.Benim taşıyıcı paslanmazdan biraz ağır ama polisajcı 500 ytl isteyince bende boyattım.Taşıyıcı 300 e maloldu zaten.Şuanki halinin yakın fotoğraflarını hafta sonu çeker yüklerim. Tekrar beğendiğiniz için herkeze teşekkürler,aracı bozmadan bu şartlarda (aksesuar bulma zorluğu)elimden geleni yaptım umarım.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

tugsan abı benım araba ıcın 33 12,5 15 lastıge kaç hava en uygun olur herkez baska bısey soyluyor
arka on farkı kaç olmalı yada olmamalımı
 







Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Evet çoğu insan öyle biliyor ama mesela goodyear cup daki bütün arabalar şamrellidir.Ayrıca yarışlarda da etabın durumuna göre şamrelli lastikleri takarız yoksa araba aşırı esneyince bütün hava yanakdan dışarı gider.Ben araziye bizim kadar giriyorsan diye tavsiye ettim.Araziye sık giriyorsan şamrelin zararı yoktur.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

evet bı arkadasın basına gelmıstı genış jant kullanıyordu derın camurda yanaklar camur ve topraktan aralanmıs lastıgın havası kacmıstı
 




Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

ben de 31 hava ile geziyorum ve yetiyo gibi ama bi de 38 i deneyelim bakalım
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,493
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst