1998 Land Cruiser FJ80

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,419
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Tuğsan bey, umarım bulursunuz çünkü ben aktif 2 araçta gördüm o buzluklardan ve hayran kaldım...
Hele 2 tane buz kalıbını görünce(aynı evlerdeki buzdolaplarının minyatür buz kalıpları) kafayı yedim...
Alet müthiş soğutuyor...

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle... ;)
 

Etiketler
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Teşekkürler Umut Bey,Allah herkesi bigün lc sahibi yapsın kendi aracım diye söylemiyorum lc bana göre 1 numara.Ailemde hertürlü sosyete jipi var ama hiçbiri hoşuma gitmiyor,zaten onlarda benim misyonumu anlamıyorlar ama olsun. Hayırlı günler.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Aracımın son haliyle ilgili yeni resimlerim arkadaşlar.Yer şile goodyearcup 2008 3. yarış.

OFFROAD 002


OFFROAD 008


OFFROAD 010


OFFROAD 013
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

abı ben yorum yapmamıstım araban hakkında yine sesız kalıcam söylenıcek bısey yok
bu araca bakınca sadece tecrube dıyorum
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Teşekkür ederim,darısı başına inşallah şu ön tampona bi vinç koysan aracını tanıyamazsın ayrı i güzel durur bence dodikden daha önemli derimmmm. :smiley:
 



Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Kazasız belasız hocam vx 80 uzun süredir. Düşündüğüm bir araç 7-8 aydır ilanları takip ediyorum. Şu anda 3 araç var favorim sizdeki araçta on arka lcd var mi? Aslında benim aklımda dizel almak var. Ama fiyatlar çok yüksek…
Bunun yanında ısuzu dmax da düşünüyorum. Vergi 6 aylık 1100 o bıraz kotu..
Farlarınız güzel ebayda görmüştüm. Bırde Dubai’dekiler de kaput üstünde küçük bir ayna var. Gerçi ters taraf ama çok hoşuma gidiyor.
Ayrıca orda bu araçların parçaları çok uygunmuş baktınız mi hiç.
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

abı bazen satsammı dıyorum fikret abıdekı araba varya 96 3000t dızel ona sulanıyorum ondan bıraz
cekımserım ama vınc almak lazım sonucta fıkret abının arabadada vınc yok sokup ona takarım
 

Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Benim aracda sadece önde Necvox marka dvd,tv,mp3 lü bir televizyon var.Ben her iki aracdan da kullandım.Dizel landcruiser 13/14 lt yakıyor,ayrıca her nekadar motor aksam parçaları sorun çıkarmasada bulmak benzinliye göre zor.Buna ilave olarak temiz dizel lc bulmak çok zor.Hepsi ya motor yapmış yada 500000 i devirmiş.Ben maslak Vecihi usta dışında motor revizyonu yapan birine güvenmem açıkcası çünkü artık lc demek Vecihi usta demek.Benzili motor lpg de bu haliyle 325 krş yakıyor ve performansı çok iyi ve ayrıcada sessiz.Arabistanda tanıdığım yok ve ingilizce yazışabileceğim bir site henüz bulamadım,keşk imkan olsa oradan getirtilecek 3/5 parça düşüncem var.Araplar lc ye çok düşkün olduğu için oradaki araçlar bambaşka mesela koldayama yerindeki orjinal buzluğu istiyorum.
 


Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

8 - 9 litre cıvarı yakıyor dedı orjınal arka dıfransıyel kıilidi komple helezon hıdrolık dreksıyon kılıma hersey var
 



Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Fikret abiden alıyosan kaçırma derim,özellikleride güzel portbagajını ,lastiklerini al senin arabadan.Vinçle snorkel koydunmu ohhh yemede yanında yat derim.
 


Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

tugsan75' Alıntı:
Benim aracda sadece önde Necvox marka dvd,tv,mp3 lü bir televizyon var.

Tuğsan bey, geniş ekranlı LC 'a normal sığacak bir mp3 vs. çalan birşeylere bakıyorum.Sizinki nasıl, ne tavsiye edersiniz?Özellikle kopya CD leri okuyormu?Ben Kenwood'dan bir araçta görmüştüm ama aynısını bulabilirmiyim bilmiyorum...
Teşekkürler...
 


Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Benimkisi necvox 9690 modeli tamda oraya oturdu.Kayıt dahil herşeyi çalabiliyor.Buda çok güzel gözüküyor. 10 cm olsun herşey sığar torpidoya.Ayrıca kültablasının oraya düntelsiz taktım orjinal gibi oldu.Fotoğrafını çekince koyucam.
 



Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Toyotalar ilgimi çekmiyordu hep V6 3500 pajerolardaydı gözüm ama avatardan gördüğüm kadarıyla aracınızı beğenmiştim. Fakat Pamukova'da aslını görünce aracınıza bayıldım Tuğsan...
Maşallah diyeyim, uğraşlarınıza değmiş doğrusu...
İçinde de yok yok, kek bile çıktı :D (bu arada tekrar teşekkürler)
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,474
Mesajlar
1,518,488
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst