trgt kullanıcısının son içeriği

1. T

Kayseri Kapuzbaşı Şelaleleri Gezi Raporu

Ynt: Kayseri Kapuzbaşı Şelaleleri Gezi Raporu resimler güzel çıkmış bora .. eline saglık.. tenduro turgut..
  2. T

BMW F650 GS için Teknik Yardım

Ynt: BMW F650 GS için Teknik Yardım uzun yol yapıyorsanız çakmak çıkışı baya bi işinizi gorur..en azından bizim hemen hemen tum arkadaşlarda var ve niye taktım bu aleti diyeni gormedim.. bildigim kadarı ile 2008 model ve uzerlerinde standart donanım olarak sunuluyor.. artcı konusunda bi onerim...
  3. T

F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi

Ynt: F650GS için Yan Çanta Tavsiyesi f650 gs e yan çanta yakışmıyormu ??? yapmayın .bence gayet şık duruyor..uzun yolda eşya taşımanın yanında gorsel olarakda ben burdayım diyor...trafikde fakedilebilir olmakda baya bi onemli bence..sollamalarda dikkatli olduktan sonra problem...
  4. T

Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma e konuya son noktayı koydunuz sanırım ...ve haklısınız motosiklet aşk işi ... keyifli sürüşler..
  5. T

Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma

Ynt: Honda Transalp & Bmw F 650 GS Karşılaştırma selam..guzel bir konu başlıgı... bende bir iki sey söylemek isterim... 2008 honda transalp kullanıyorum..dogrudur gs e gore biraz daha fazla yakıyor lakin diger ozellikleri göz önunde bulundurdugunuzda olsun yaksın diyorsunuz.. uzun yol yapmayı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,694
Kaydolan Son Üyemiz
OldSchoolV8

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri