Sorunu Çözdüm.
Webesten teknik servisine bakan Oktay beyi aradım, çok yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederim.
öncelikle otomatik açma-kapatmayı , aktif ettiğinde "
fan yada ısı ayarı" yapılamıyor. Örneğin 25 dereceye ayarladın. 25 oluncaya kadar en yüksek hız olan kademe 10 'da çalışıyor ve 25'e ulaşınca otomatik kapanıyor. Karavandaki sıcaklık 5 derece aşağıya düşünce, otomatik tekrar çalışıyor. Ancak ısı sensörü çok iyi olmadığından ve fan son hızda (10) çalıştığından bu mod bana göre faydasız. içerisi 18-17 derecelere düşmeden devreye girmiyor. Devreye girdiğinde büyük bir gürültü ve coşkuyla çalışıp beni uyandırıyor, 5 dakikada içerisi aşırı ısınıyor. Hava kuruyor boğazı açıtıyor, 28-29 olmadan devreden çıkmıyor. yarım saatte bir 10 derece ısı farkı ile sabahlıyorsun. Çok kötü bir deneyimdi..
Fan hızını değiştirebilmek için otomatik açma kapamayı devre dışı bırakmamız gerekiyormuş.
Otomatik açma kapamayı devre dışı bıraktım fan hızını 2 'ye düşürdüm. sabaha kadar hiç durmadan çalıştı. Tüm sorunlar kendiliğinden çözüldü.
Ortam bir anda ısınıp bir anda soğumadı. Hep aynı sıcaklık gayet konforlu geldi. En önemlisi bir anda hızla ısınıp soğumadığı için yoğuşma olmadı! En büyük sorun kuru havaydı. Başlangıçta yavaşça ısınıp, Karavanın içinde ısı sabit kaldığı için camlar ve karavanın plastik yüzeylerinde su damlacıkları oluşmadı hava kurumadı.
Tavsiyem otomatik açma kapamayı kesinlikle kullanmayın!!! Fan ayarını havanın soğukluğuna göre ayarlayıp sürekli açık tututun. Üstündeki ısı ayarı ise sadece sembolik. hiçbir fonksiyonu yok. Boşuna yukarı aşağı oynamayın
Herşey Fan ayarı ile yapılıyor. Webastoyu hiç kapatmayın. en konforlu seçenek bu gibi duruyor.
yine denedikçe tecrübelerimi buraya yazarım.
herkese iyi eğlenceler