Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2014 Yılı Üçüncü Dönem Amatör Telsizcilik Sınav Başvuruları Başlamıştır
İyi günler Hakan Bey,
Daha önceki snavlarda giriş belgesi sınav salonunda dağıtılıyor şekline yazılar var ama genede sınav belgesini basıp gitmek lazım. İşimiz garanti olsun ;)
Sınav yerleri açıklandı. Aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/Default.aspx?p=Duyuru&pid=13
Ynt: Amatör Telsizcilik Hakkında Yardım.
İyi günler Can Bey,
Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Bende ilk başta işim görülsün diye C lisans hedefine odaklanmama rağmen, bu hobi ile ilgili araştırmalarım arttıkça A lisansına sahip olmanın ilerki dönemlerde kendimi geliştirmem için...
Herkese iyi günler,
Amatör telsiz hobimizin ilk adımını atabilmemiz için sınav başvuruları başlamıştır.
Başvuru adresi ve bilgilendirme : http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/Default.aspx?p=Duyuru&pid=10
Şimdiden herkese sınada başarılar dilerim.
Şimdiden girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim.
İzmirden sınava girecek arkadaşlar var mı ?
İyi günler hakan075,
Soru bankasındaki sorulardan İşletme - 20, Ulusal - 15 ve teknik kısımlardan 15 soru geliyormuş. Ben ilk olarak Ulusal ve İşletme kısımlarını ezberledim toplam 218 soru. 218 sorudan 35 adet soru gelecek. bunların hepsini doğru...
İyi günler,
Sorularımla ilgili bütün bilgileri araştırmalarım sonucu edindim. Bilgi edinmek isteyen arkadaşlara amatör telsizciliğe başlangıç konusunda yardımcı olabilirim.
Herkese 73,
Uzun yıllardır Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunda görev yapıyorum. Yarış organizasyonlarında görev aldığımızda federasyona ait 4 adet röleyle haberleşicek şekilde İcom araç, İcom El telsizlerini (modellerini bilmiyorum) ve kısa mesafe haberleşmeleri için Aselsan Cobra...