Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: TEKLİF USULÜ SATILIK 2001 4.7 WJ
valla Birol bey ben burada araç alacak kişi olduğum için tarafım. yani bana sorma. :) :)
ben o arabayı çıplak alsam o masrafı zaten yapacağım mantığımda bunu söylüyor ama dediğim gibi cüzdanım diyorki sakın ekstralara para ödeme:)))
sen dur ben daha...
Birol Bey ben bu araçlardan pek anlamam,
anlamak ve öğrenmek ve dolayısı ile kendime de iyi bir araç yapmak için buraya üye oldum.
her gün yeni bir şey öğreniyorum ve tecrübelerimi arttırmaya çalışıyorum.
diğer taraftan motosiklet konusunda aynı şeyi...
ben bu topiği sevdim,
hem ticaret hem eğlence bir arada olacak gibi,
topik sahibi ismini bağışlıyabilirmi acaba ? fxlarge demek biraz garibime kaçıyor.
bir de neredesiniz?
teşekkürler
mehmet ali boga
Hayırlı satışlar dilerim,
Aldığınız hali ile satışa koyuyorsunuz anladığım kadarı ile ve takas olarak yine arazi aracı olabilir demişsiniz.
Araç sizin aracınız ve tabiiki istediğinizi yapabilirsiniz ama böyle güzel ( görünen) bir aracı satış sebebinizi...
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
vallahi videoda daha düşük gösteriyorsun, :o :o
benden sadece 2 yaş küçüksün ::) ::)
hayatın çok rahat demekki diye bir varsayımda bulunacağım ama bu topiktekleri yaşayan herhangi biri 10 yaş birden ihtiyarlardı.
demekki yüreğin geniş ve stresli bir adam...
Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...
en son sayfaya gelince bitmiş halinin fotolarını göreceğim hayali ile okudum bütüm yazılanları,
biraz baskı olacak gibi ama hadi bitir artık yayınla şu fotoları :) :)
merakla beklemedeyim:))
sevgili Kürşat,
bu ülkede 3 çeşit yemeği tabldot olarak 8 tl ye yiyebileceğin restoranlar olduğu gibi bir kap yemeğe 50 tl verdiğin restoranlarda var.
kötüleme kısmındaki yorumuna katılmakla beraber, eğer sen yaptığın işteki kaliteli çizgini korumayı...
ben de böyle düşünüyorum,
diğer taraftan araç toplama konusunda hizmet veren bir atelye açsanız bilgilerinize istinaden, yada işçilik olmasa bile danışmanlık bazında hizmet verseniz emin olun okadar çok dua alır ve büyük bir eksikliği kapatırsınız ki. :) :)...