Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OPEL FRONTERA 2.2 ARACi OLAN ARKADASLARDAN BİR RİCA...
Sorularim farkli olmali idi evet. Ama teknik anlamda arazi araci kullanim bilgisine sahip olmadigim icin. En cokta araclarda kafama "suspansiyonlari sert olan araclarin bozuk yollarda kabine yansittigi ses.. titresim.. darbe sorunsali"...
Yani eger passat aracimi test etmis olsa idim almazdim suspansiyonlar yuzunden. Ayni sey Fronterada da basima gelsin istemedigimden bu basligi actim. Artik arabayi test edip kendi normlarima uyarsa arabami hemen verip cebime 5bin lira...
Vallahi.. yukarida cevap yazan arkadaslardan allah razi olsun. Cunku artik bu fronteradan vazgecme arefesinde idim. Nedense forumda frontera ile ilgili acilmis basliklarin nerede ise cogu problem.. aksaklik.. diferansiyel uguldar...
Merhabalar.. Arkadaslar sonunda disime gore bi arazi araci dusunurken Opel Frontera dusunmeye basladim.
Acaba Ankarada olupta Fronterasi olan bi arkadasimizin uygun bir zamaninda soyle 2 km sehir icinde yaninda oturarak aracin bana uygunlugunu anlamama yardimxi olan birileri olursa cok...
Ynt: Discovery 2 2.5 TDI hakkında
Tesekkur ederim. Benim bakabilecegim tek piyasa sahibinden sitesi oradada fiyatlar malum. Anlamadigim hem cabuk satilan bir arac degil, hem de fiyatlar hala asiri yuksek. Aracin satilmasini degilde sanki piyasasini yuksek tutmak icin arac sahipleri sanki...
bir de 2.5tdi yerine discovery 1 serisinin 300 tdi olani hangisi oluyor arkadaslar. Bu daha cok tutuluyormus. Sahibinden.com da bulamadim. Tesekkurler.
arkadaslar soyle land rover serilerini bir dolastim forumlarda ama asiri kronik sorunlari olan bir arac. discovery serisi range grubuna nispetle daha stabil gibi ama. Gercekten bakimli ve temiz arac fazla yok gibi. Neticede araziye cikip yolda kalmak da var...
Merhabalar...
Ankarada kendi çapımda Cross Country tarzı ufak tefek Mountain bike aktivitelerimin dışında arazi araçları ile ilgili çok bilgim yok. Ancak evlenip iki çocuk sahibi olduktan sonra, ailecek kamplı gezi yapmaya bayılır olduk. Ancak ilk arabamla (renault 9) Yedigöller milli parkı...