concrete kullanıcısının son içeriği

  1. concrete

    motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

    Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Teşekkürler,
  2. concrete

    motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

    Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler selam :), Atiker, yüksek verimli motorlarda, sıvı LPG yi yeterince hızlı yoğunlaştıramadığı için verimsiz oluyor. sıvı LPg yanmaya gidince sorunlar başlıyor. Yüksek devirlerde çok muhtemelen atiker yetiştiremeyeceğinden, ayarları yapan...
  3. concrete

    motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

    Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler Atiker yaramaz. Ama esas sorun ateşlemededir eminim. sen ben,m ustaya git.
  4. concrete

    motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler

    Ynt: motordaki titremenin nedeni olarak söylenenler İstanbuldaysan; 0212 2760603 Raif usta. LPG ile ilgili sıkıntını biri halledecekse, o Raif ustadır. İsmimi de söyle.
  5. concrete

    otomatik mi düz mü

    Ynt: otomatik mi düz mü TD5 çok seri, hızlı, atak bir araç değil. Bu nedenle vites kolu elinizdeyse, bir miktar aracın seri olmasını sağlayabilirsiniz. Otomatik td5 i arazide kullanmadan önce yazılımını güncelleyerek, motor performansını arttırmanız uygun olur. Aracın arazide vites...
  6. concrete

    otomatik mi düz mü

    Ynt: otomatik mi düz mü Otomatik.
  7. concrete

    Extreme Off Roadçu Duster

    Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Birileri çıkıp her gün ''zıplamak iyidir'' derse, hiç gereği yokken birileri de ''zıplamak iyi değildir'' deyiverir. Durum bundan ibaret.
  8. concrete

    Extreme Off Roadçu Duster

    Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Yükseltme konusunda uzman bir mekanikçi ile incelemelisiniz. Her aracı farklı yüksekliklere farklı yöntemlerle getirmek mümkün olabiliyor. Ama işi bilem bir mekanikçi size güvenlik ve güvenilirliği de atlamadan bir yöntem önerebilir. Aracın alt yapısını hiç...
  9. concrete

    Extreme Off Roadçu Duster

    Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Ben henüz arazide Duster ı da görmedim. Ama sıkça vinç montajı yapan her usta bir fotrmül bulur eminim. Tabii orjinal tamponu değiştirmek gerekir mi yoksa değiştirmeden de olur mu bilemiyorum.
  10. concrete

    Extreme Off Roadçu Duster

    Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Her araca vinç takmak mümkün. İnceleyip en uygun yöntem bulunur. Aracın kendi ağırlığının 2 katı kapasitede vinç ideal olur.
  11. concrete

    Extreme Off Roadçu Duster

    Ynt: Extreme Off Roadçu Duster Şu Duster konularından birine ilk defa giriyorum. Sözü geçen görseller gelse de görsek. Boşverin kuru lafı.
  12. concrete

    www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!!

    Ynt: www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!! Reklam verme zorunluluğu olmaksızın firmaların iletişim bilgileri sitede yer alabiliyor. Zaman içerisinde hızla yeni oto sanayi siteleri de eklenecek siteye. Site yönetimleri ile iletişime geçiliyor. Ayrıca sanayi siteleri tek...
  13. concrete

    www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!!

    Ynt: www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!! http://otosanayiler.com/anasayfa/216-otomobil-marka-amblemlerinin-anlamlari.html Otomobil marka amblemlerinin anlamları.
  14. concrete

    www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!!

    Ynt: www.otosanayiler.com Sanayi Sanayi dolaşmaya son !!! www.otosanayiler.com 40 kategoride 624 firma; sadece 15 gün içerisinde bu kadar büyüdük. Oto Sanayi Sitesi ve konu başlığı bazında işyerlerine ulaşabileceğiniz tek adres.
  15. concrete

    Power Boost for Diesel !!!

    Ynt: Power Boost for Diesel !!! Aslında yalan olmadı. 0212 2760603 Raif usta ile görüşün.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,463
Mesajlar
1,518,245
Kayıtlı Üye Sayımız
172,117
Kaydolan Son Üyemiz
fmt35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst