cetinfener kullanıcısının son içeriği

1. cetinfener

Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif 05543022574 Enginbey in numarası selamlar
  2. cetinfener

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif Onlarda olur fakat pahalı kolon almana gerek yok zaten kendi cihazından besliyecen o zaman pioneer in tsc 1300 serileri var onlardan al aynı işi görür tizli olan serileri 70 /80 civarında hem ekonomik hemde kaliteli
  3. cetinfener

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif Ben 13 cm pioneer aldım memnun kalmadım önceki aracimda tesisat vardi simdi benim dustere kapılara focal mid tiz pioneer teyp audioson 5 kanal anfi jbl 1000 lik bas koydum mükemmel oldu yakinda resimleri koyarım teybi degiştirmeyeceksen bosuna masraf...
  4. cetinfener

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif Aparatı bugün aldım zaten pioneer teybi almistim sağolsun engin bey birgün içinde kargoya verdi yarin teybime taktiracagim yukarida cep telefonum var ararsan yardimci olurum
  5. cetinfener

Ynt: Duster Pioneer Direksiyon Kumanda Aktif adım çetin direksiyon kumandası almak istiyorum numaram 0532 261 81 44 yardımcı olursan sevinirim
  6. cetinfener

Linea Satıp Duster Almak

arkadaşım ben 3 aylık duster kulanıcısıyım 2004 opel vectra c verdim 55000 de dusterimden çok memnunum 4x4 en fulünü aldım inan pişman olmazsın bazı sitelerde o kadar dusteri kötülemişlerdiki karar vermekte çok zorlanmıştım gittim test sürüşü yaptım ve aldım memleketim sivas bu sene iki kere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

SON KONULAR

Geri