Linea Satıp Duster Almak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan devit3 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 60
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,238

devit3

http://www.dusteradventureteam.com/
Yer
istanbul/G.O.P
Sevgili duster,cılar 2011 model 1,3 dizel active plus lineam var.Bu aracımı satıp 4*4 110 bg full duster almak istiyorum.Çok kararsız kaldım.Acaba 20 000 tl fark veripte sonra pişman olurmuyum.Birde duster kulanıcıları daha önce kulandıkları araçlarla mukayese edip yorum yazarlarsa çok memnun olurum.Herkese şimdiden çok teşekkür ederim...

Etiketler

bende araçımı satıp duster almak isityorum fakat bu araçlar nasıl araçlar bu raçın ikinci el piyasası nasıl istediğinizde hemen satılabilinir mi bu tarz araba almak ne kadar mantıklı

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Dacia Solenza Rapsodi marka ve model aracımı satarak yerine Dacia Duster 4x4 110bg aldım. Nasıl. Bağımlılık yaptı. Çoğu insan Dacia ya burun bükerken ben keyifle kullanıyordum zaten. Halende keyifle kullanıyorum.

Lantirn' Alıntı:
Dacia Solenza Rapsodi marka ve model aracımı satarak yerine Dacia Duster 4x4 110bg aldım. Nasıl. Bağımlılık yaptı. Çoğu insan Dacia ya burun bükerken ben keyifle kullanıyordum zaten. Halende keyifle kullanıyorum.
teşekkür ederim. hayılı olsun darısı bizim başımıza.

devit3' Alıntı:
.... 2011 model 1,3 dizel active plus lineam var.Bu aracımı satıp 4*4 110 bg full duster almak istiyorum.Çok kararsız kaldım......

Bu soruya tyt.fan muratcesur ne diyecek acaba? Bi de ona sormak lazım. ;D

Peki ben ne diyecem?

1) Niye bu aracı almak istiyorsun?

a) lineadan memnun değilsin, çok kötü binişi var
b) Daha tasarruflu araç arıyorsun
c) Daha yüksek bir araca binmek isytiyorsun...

Şayet cevabın c ise, almayı düşünebilirsin. Ama a ve b konusunda linea daha iyi.

2) Araçtan ne bekliyorsun?

a) Lineadan daha konforlu götürmesini
b) Lineadan daha ucuza götürmesini
c) Dağa taşa orman yoluna götürmesini

Şayet cevabın c ise, almayı düşün. Diğerleri ise bin yepyeni linea aracına.

Şayet Dacia seni tereddüde düşürüyor ise, Nissan Kaşkai al. İnsanın aracı ile barışık olması lazım. Ben derim ki, artık yere yakın arabalara binmemek lazım. Yola yüksekten bakmak lazım... Kaşkai yi bu yüzden önerdim.

Kararın senin için hayırlı olur inşaallah.

olguncandan' Alıntı:
Bu soruya tyt.fan muratcesur ne diyecek acaba? Bi de ona sormak lazım. ;D

Peki ben ne diyecem?

1) Niye bu aracı almak istiyorsun?

a) lineadan memnun değilsin, çok kötü binişi var
b) Daha tasarruflu araç arıyorsun
c) Daha yüksek bir araca binmek isytiyorsun...

Şayet cevabın c ise, almayı düşünebilirsin. Ama a ve b konusunda linea daha iyi.

2) Araçtan ne bekliyorsun?

a) Lineadan daha konforlu götürmesini
b) Lineadan daha ucuza götürmesini
c) Dağa taşa orman yoluna götürmesini

Şayet cevabın c ise, almayı düşün. Diğerleri ise bin yepyeni linea aracına.

Şayet Dacia seni tereddüde düşürüyor ise, Nissan Kaşkai al. İnsanın aracı ile barışık olması lazım. Ben derim ki, artık yere yakın arabalara binmemek lazım. Yola yüksekten bakmak lazım... Kaşkai yi bu yüzden önerdim.

Kararın senin için hayırlı olur inşaallah.
Olgun bey tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Benim duster ı düşünmemdeki en önemli sebebeblerden biri megane reklamında satıcı dalgıçmısın kayakçımısınız diye soruyor ya. benimde kızım çello(viyonelsel) çalıyor .3 ay önce yeni bir çello aldı linea nın ne bagajına ne arka koltuğuna sığıyor.inşallah dustere sığar(koltuğu yatırınca).Diğer bir sebebte linea ile hafif bir rampada baskı balata kokutmadan kalkmak imkansız. 1.3 motor zayıf geliyor.diğer kullandığımız 1.5 80 bg sembol 5 kişi ile hiç bir rampada banamısın demiyor.benim korkum dusterın motorundan değilde, yol tutuşu,konforu,ses alması gibi sebebler.... zaten yazdığım gibi yorum yapan arkadaşlar daha önce kullandıkları araçlarla mukayese ederek yazarlarsa herkes için faydalı olcağı kanısındayım.herkese şimdiden teşekkürler...

devit3' Alıntı:
1) çello....dustere sığar(koltuğu yatırınca).
2)Diğer bir sebebte linea ile hafif bir rampada baskı balata kokutmadan kalkmak imkansız. 1.3 motor zayıf geliyor.diğer kullandığımız 1.5 80 bg sembol 5 kişi ile hiç bir rampada banamısın demiyor.
3) benim korkum dusterın motorundan değilde, yol tutuşu,konforu,ses alması gibi sebebler....

Azizim, "daha önceki araç" ile karşılaştırma, ancak bu araç linea olursa fikir verir. Mesela benim C3 idi.

1) Çello Duster'a sığar. (Her ne kadar çellonun boyutlarını cm olarak bilmesem de, duster'a sığmayacak büyüklükte bir müzik aleti yok dsesem yanlış olmaz.-piyano hariç- ;D ;D ;D)

2)Bu bakımdan sorun olmasın, tork canavar gibi.

3)Yok tutuşu iyidir. ESP li alırsan tadından yenmez. Konfor konusuna gelince; süspansiyonu çok güzel. Fakat koltuklarının linea kadar rahat olamayabileceğini tahmin ediyorum. Ses almasına gelince; bir arkadaşımız iç mekan gürültülerini ölçmüştü.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89161.0

Bu linkten fikir edinebilirsin.

Bir kısım verileri kopyaladım...

1:MERECEDES C 180 45 DB

2:FLUENCE 45 DB

3:DUSTER 50 DB

4:CAPTIVA 55 DB

5:LİNEA 60 DB

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89161.0#ixzz2IDa8zYv4

Selamlar

arkadaşım ben 3 aylık duster kulanıcısıyım 2004 opel vectra c verdim 55000 de dusterimden çok memnunum 4x4 en fulünü aldım inan pişman olmazsın bazı sitelerde o kadar dusteri kötülemişlerdiki karar vermekte çok zorlanmıştım gittim test sürüşü yaptım ve aldım memleketim sivas bu sene iki kere bayram dolayısı ile köye gittim uzun yolda açıkçası çok korkuyordum opelden sonra yol tutuşu nasıldır diye ama dusterimden o kadar memnun oldumki anlatamam otobanda indiğin vitesle çıkıyorsun hele arazi vitesi çok müthiş köyde yayla yollarında arkadaşlarımın kaşkaisi rampalarda patinaşla zorlanırken benim dastırın çıkışına hayran kaldılar. duster kullanan bir arkadaşımızın lafını hiç unutmadım benden hızlı benden konforlu gidebilirsin ama ben heryere gidebilirim.

Ben olsam 2011 model aracı satıp duster almazdım ama linea dusterdan iyi olduğundan değil, 2011 aracı satarken sağlam zarar edeceğim için:smiley:

sakyuz' Alıntı:
Ben olsam 2011 model aracı satıp duster almazdım ama linea dusterdan iyi olduğundan değil, 2011 aracı satarken sağlam zarar edeceğim için:smiley:
Bu konuda çok haklısınız.Bugün 2-3 tane bayi gezdim .Yıl sonu kampanyalar var diye herkes 0 araçlara
bakıyor .Lakin 51.750 olan Duster Laureate Edition 4x4 - 1.5 dCi 110 bg Euro 5 + bütün paketler olan aracı
47 900 tl ye bırakıryolar.Ama 2.elde piyasadan 2-3 bin tl az sayıyorlar.anlıyacağınız iki uçlu değnek hesabı.Ya dusterı alıp lineayı şubat mart gibi satıcaz(oda biraz kasar).yada şubat mart gibi 2013 alıcaz..
neyse yorum ve tavsiye eden herkese çok teşekkürler.... ha bu arada linea isteyen olursa 2011 model 35000 km full orjinal hatasız 1.3 m jet active plus. 28500tl..SAYGILARILA BU DUSTER YA ALINACAK YA ALINACAK ??? ??? ??? ???

Bende aynı düşüncelerdeydim.
Hatasız Albea dizel'i piyasadan 1,500 tl düşüğe saydılar. Tabi adamlarda haklı, düşük alacak ki, normal fiyattan satabilsin.

Ama ben aracı hem 2012 model diye 1-2 milyar düşüğe aldım, hemde yıl sonu diye 1-2 milyar düşüğe aldım. Detaylı hesaplıyınca, hani insan kendi arabasının düşük fiyata gitmesine üzülüyor ama iki kanaldan ciddi düşmüş fiyatı alınca mantıklı oluyor. Benim eşim bankacı, çok detaylı hesapladık, cazip olduğu şüphe götürmez gerçek.

Birde 2013 araçlar 2013 de üretilenler olacak, bayilere gelmesi de mart ayı civarları olacak. 2013 model olması ve yaz mevsimi öncesindeki Mart ayının yüksek fiyatlarını düşününce şimdi aldık biz. Araba 2013 olsun diye 1,5-2,5 milyar fazla vermek yerine 2012 model olsun, satarken 2013 lerden 800-1000 tl düşüğe gitsin. Bu da daha cazip.

Biz çok detaylı hesaplayıp, aldık arabayı.

47 700 tl ye Duster Laureate Edition 4x4 - 1.5 dCi 110 bg Euro 5 (6) kapı+full paket sipariş verildi .artık duster cıların arasına katılmış sayılırız herhalde.aracı ocak başı teslim edecekler.ha bu arada LİNEA duruyor ilgilenen olursa hala satılık....

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın...Deri Döşeme,Esp,Güvenlik paketi var anladığım kadarıyla...

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR