Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arac istanbul jeep garage bakımlı son bkm aralıkta olmuş. Hasar 8 bin tl olması lazım istanbulda doludan dolayı boyasız duzeltme yapılmış bunun harıcınde sag ve sol ön camurluklar farklı zamanlarda surtme kaynaklı boyalı. Kaput taş izlerinden dolayı boyalı (Macunsuz) Lastikler sıfır Arac siyah...
Arkadaslar 2008 Jeep grand cherokee makyajlı kasa aracımı satmayı düşünüyorum 186 bin km de henüz ilana koymadım , ilk sitenin haberi olsun istedim takas sadece toyota hilux 2017 2.4 otomatik ile düşünüyorum .ilgilenenler mesaj yazabılır.
Evet amfiyi buldum, soketlerini cıkarmışlar , arabayı su an orjinal haline getirecem,allahtan orjinal bağlantıların üzerinden kablo cekmişler kabloları söktüm ve orjinal teypi ile denedim ses gayet güzel? şimdi sizce orjinal teyp ile mi devam edeyim yoksa yeni bir android cihaz Mı almamı...
Arkadaşlar merhaba 2008 modellerde boston ses sistemi var bildiğiniz üzere , acaba bu araclarda amfi var mı yoksa direk teyp ve hoparlör mü?Benim aracımda orjinal teyp değiştirilmiş ve android teyp takılmış fakat pek iyi değil eski orjinal teypine dönmek istiyorum ne dersiniz? Kullanan...
Bu kit için fiyat cok abartı değil ama sadece bu kitle kalmamak gerekiyor tabikide , her sekilde upper arm controlude almamiz lazim.Fiyat olarak kargodan dolayi bize maalesef iki urun aliyormusuz gibi flyat cikiyor.”, buda bizi acikcasi dusunduruyor.Amerika haricide baska ulkelerde uygun fiyata...
Merhaba;
Cevabın için teşekkür ederim anladığım kadarıyla üst kolları (upper control arm diye geciyor heralde) değiştirmekte fayda var, ama Dediğin gibi jba 450$ dolar istiyor. Birde kaç inç yukseltme yaptın acaba?Ben 2 “ yukseltme yapacagım . Jba nın sitesinde bu arm kollar için 4 inç...
Arkadaslar merhaba;
2008 makyajlı grand cherokee arac sahibiyim.
Agır off road yapmamakla beraber aracımı hem asfalt ,hem kamp gezileri ve orta offroad yolları için 2 inç rough country lift kit (get) ve lastiklerede 1.5 inc spacer (flanş)takmak istiyorum.Ust salıncakları değiştirmem gerekir...