ZJ Ses Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mirkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,466
Ynt: ZJ Ses Sistemi

mirkan' Alıntı:
gelelim fasulyenin faydalarına :smiley: ...

bende nasıl bir kulak var anlamadım , şu an yüklü sistem kulaklıkdan dinliyormuşum gibi geliyor ;D ...

değiştirmeye karar verdim , yapılacaklar şunlar :

2 adet jbl 1201.1 sub. anfisi ,
2 adet xetec 200.4 ses anfisi ,
2 adet 10 farad kapasitör ,
1 adet 400 amper kuru akü ,
150 amper şarz dinamosu ,
2 takım pioneer tss-20s tweeter ,
1 takım jvc CS-FS5 16cm ,
3 takım jbl component 16cm ,
4 adet jbl p1222 subwoofer ,
1 adet pioneer AVIC-F10BT teyp ...

bakalım bu sefer nasıl çalacak ;D

Herhalde yarşmalara katılmaya niyetiniz var. :smiley:
Benim araç uygun olsa bende birşeyler yapacam ama aracım uygun değil.

Etiketler

pardon mirkan bey, şey merak ettim, acaba duble dinin derinlik mesafesinde dokunan bi yer oldumu, zira benim diğer aracıma duble din teyp derinlik mesafesi olarak sığmamıştı. sorun olmadı değilmi ???

ahmetti' Alıntı:
pardon mirkan bey, şey merak ettim, acaba duble dinin derinlik mesafesinde dokunan bi yer oldumu, zira benim diğer aracıma duble din teyp derinlik mesafesi olarak sığmamıştı. sorun olmadı değilmi ???

aracı aldığımda duble üzerindeydi , tam oturmutordu , birkaç ufak kesme işlemi yaptık ...
dubledin düşünüyorsanız kesinlikle pioneer AVIC-F10BT derim ...

emre_ozk' Alıntı:
Herhalde yarşmalara katılmaya niyetiniz var. :smiley:
Benim araç uygun olsa bende birşeyler yapacam ama aracım uygun değil.

8 adet gt4-12 yapmayı planlıyordum vazgeçtim ;D ...
iasca'da türkiye birinciliği dünya ikinciliği gördük ;D bu sistem fasa fiso ...
gündelik kullandığımız bir araç olduğundan malesef arka koltuk iptali yapamıyorum ;D ...
4 adet p1222nin şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum ...

sizin araç nedir ??? onada yaparız sağlam bir sistem

mirkan' Alıntı:
8 adet gt4-12 yapmayı planlıyordum vazgeçtim ;D ...
iasca'da türkiye birinciliği dünya ikinciliği gördük ;D bu sistem fasa fiso ...
gündelik kullandığımız bir araç olduğundan malesef arka koltuk iptali yapamıyorum ;D ...
4 adet p1222nin şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum ...

sizin araç nedir ??? onada yaparız sağlam bir sistem
Benim şuanlık aracım niva bagajda tüpte var alan biraz dar. Zaten şuan araçta tarihi eser küçük bir sistem var. :smiley:
1 yıl içinde ikinci bir araç alacam nasipse ama ona güzel bir sistem yapacağım. Türkiye civarında değilde izmitte birinci olsam yeter :smiley:
Bu jbl amfiyi özellikle 1200 serisini herkez tavsiye ediyor. Fiyatı kaç lira civarında.

Gt412GTO12011.jpg

bunlarda yeni aldığım cihazlar

04042010464.jpg
04042010459.jpg
04042010461.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri