Rica ederiz hocam , Burda herkes elinden geleni yapacaktır herzaman ...
Çevre baskısını anlıyorum . Hayatında Bırakın JEEP hiç amerikan kullanmamış insanlar başlıyor aracın kötü yanlarını saymaya saydıklarıda yalan yanlış , kulaktan dolma ... Neyse anlatacağız tek tek misyonumuz bu
Km si düşük olması iyidir . Ama iki araç çıktı karşıma birinin geçmişi belirsiz 100 binde diğerinin sahibi belli servis kayıtları tam vs 150 binde temizliklerine de bakarım ve tercihim 2. şık olurdu . Çok dikkat etmek lazım , araçlar kaliteli olduklarından kmleri kolay anlaşılmıyor , malum bizim piyasada da km düşürmek adetten oldu .
LPG konusunda haklısınız . Bende öyle yaptım hatta yapılırken de başında durdum . 2 gün sürdü baya da yoruldum ama olsun
LSD konusu baya detaylı tartışıldı forumda . Kısaca : Aracı lifte alın yada arkayı havaya kaldırın( araziyi boşa alın ) arka tekerlerği çevirdiğiniz diğer taraftaki teker ters istikamete dönüyor lsd yoktur . aynı yöne dönüyorsa vardır . Yalnız lsd sürtünme ile devre girdiğinden biraz çevirmek gerekebilir tekeri öyle bir turda belli edebilirde etmeyebilirde . Yada mesela balatalrı bitmiş çalışmıyor vs olabilir . LSD varsa serviste bakılır zaten çalışmasına ...
LSD olan difransiyelin kapak vidalarından birine sabitlenmiş LSD oil only yazan metal bir plaket bulunur . Daha önce söken usta iş bilmez değilse ve söküp atmadıysa ordadır . Bu iki göstergeyide kontrol etmek lazım