Barış hocam ne güze yazmış...
Jeep in marka olduğunu bile bilmeyen insanların söyledikleri yada ne düşündüklerinin hhhiiiiiiçççççç önemi yoktur.
şunu söliyim buyrun Çorum a gelin 1-2 off-road yapalım, yakıtını beraber hesaplayalım size parça fiyatlarını gösteriyim sonra da 24 saat içinde bu arabadan nasıl alıyorsunuz beraber görelim (paranız hazırsa)....
arazide düzgün lastik seçmiyle hiçbişeye ihtiyaç duymadan sizin çıktığınız yerlere bakalım kaç araç çıkacak, o feryat figan tavsiye edilen araçları aşşagıda debelenirken yukardan seyretmek zevkini yaşayacaksınız herşeyden önce. yine o aynı çok satılan çok bulunan araçların 100 bin km yi bile deviremediklerini herkez biliyor ayrıca, şöyle siteyi bir kurcalayın ne dediğimi anlarsınız zaten..gezi bitip aynı seviyeye indiğinizde mazeretler hiçbir zaman bitmeyecktir yok lpg kötüymüş de yok manuelmişte, yok lastik tutmamışta vs vs vs...alma kardeşim zorlamı aldırdılar sana bu arbayı diyebilirsiniz mesela...
neymiş parçası çok pahalıymış, ben bu hafta 2 tane viraj askı denge rotillerini değiştirdim 100 lira, arkadaşım sol ön aks i komple aldı kafa ve keçeleri, körüğü vs vs set halinde 400 lira, öyle 4x4 araçlara bakmanıza gerek yok daha önce değiştirdiğim için yazıyim 106 gti 950 lira aks. yedek parça.com diye site var açın orayı aramaya cherokee yazın bakın fiyatlara gidin diğer muadilleriyle karşılaştırın ne dediğimi anlarsınız, balata amortisör, ön arka tampon , far, stop.....
türkiyedeki bu aptalca zihniyetten dolayı 1 yılımı boşu boşuna heba etmişim, gecikerek...
ben aracımı takas yaparak aldım 18500 ü geçti satış masrafı vs vs hariç şu an aracımın bana maliyeti 21 in üstünde, ben çok fazla araç aldım sattım ama hiç bir zaman ucuza yada kelepire bir araç almadım, çok nadir olmak kaydıyla almam da sanırım...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44781.0
bu da aracım...saygılar...