Zj Alırken Dikkat Edilecek Hususları Biliyoruz. Ya Satarken?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Omertr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,464
Ön ve arka takımı yaptırdım diyor tekrar niye kontrol ettirsin veya ustaya gitsin ki bunun için? Kutudandır o boşluk,Davut Usta baksın anlar,eğer çok fazla değilse ustalar genelde erteler çünkü bu yaştaki araçların çoğunda var,eğer hissedilir düzeye gelmişse veya siz yaptırmak istiyorsanız revize ederler.Boşluğa göre karar verin,aracın yolda gezinmemesi ve şerit değiştirmeye gecikmesiz tepki vermesi gerekir eğer bunları yapmıyorsa tehlikeye atmaya gerek yok yaptırın derim.

Etiketler
İlk Ömer bey'in dediğini yapıcam baktım sonuç alamadım sadaha sonra Davut usta'ya gidip gösteririm bakalım o ne diyecek,Şuan araçta yolda gezinme yok Allah'a şükür ama tabiki emin olmak için baktırmak lazım.

Faturayı eksiksiz kesmek , kdv kaçırmamak yav ne olacak zarar edip satıcan iste araca doldurdugun her ozellik zarar kat sayini artirir bu kadar basit.

Motor sanzimani elimize alirsak ne hal olur Amerikan arabasi bide ? Bu neden satiyor bu kadar para harcadigi arabayi ? Amerikan arabasi bozulsa dikis tutmaz gibi gibi toplumda ve birazda bende de olan (cunku cherekoler artik yaslandi diger tum sabit dingilli offroad araclarinda oldigu gibi) dusuncelerden dolayi hastasindan hastasina gidecek araclar bu bakimdan satarken salak sulak muhabbetlerle elbette karsilacaksiniz cunku.sizin araciniz haricindeki 10 amerikan arabadan 7 si artik buyuk masraf acacak durumda kurunun yaninda siz gibi arabasina bakanda yaniyor maalesef

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediklerinize aynen katılıyorum aracına bakan insan satarken biraz daha fazla istiyor ama insanlar gidip ucuzunu tercih ediyor sonra da maalesef tamirciden çıkamıyorlar...

İşten anlayan insanlar gidip böyle sorular sormaz zaten gelir aracı baktırır sonra alalım der gider :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR