gurcanbulut
Kamp I
Bende dana önce suzuki vardı. 1 sene civarında kullandım. Hafifte olsa offroad yapmaya başlayınca bana yetersiz gelmeye başladı. 2007 modeldi aracım ve kilit v.s yoktu. Satııktan sonra ZJ ilk tercihim oldu. Sebebi benim gezme tarzıma uygun olması idi. Ağır offroad yapmam. Gezerim. Ama önüme bir engel çıkıncada çok rahat geçerim. Hem yolda hemde arazide verdiği keyif bambaşka. Elbette masraflar çıkartıyor. Heleki araziye giren araçlarda mutlaka bişeyler çıkıyor. Benim için önemli olan çıkan masrafların boyutu ve giderilebilirliği. ZJ de bugüne kadar parça sıkıntısı çekmedim. Her lazım olanı tık diye buldum. En güzel yol yurt dışından almak. Çok daha uygun fiyatlara gelebiliyor. Burada işçilik ile durumu çözebiliyorsunuz.
Özel durumumdan dolayı satmak durumunda kalıyorum ama Amerikan kullanmak hakkaten çok keyifli onun için WJ alıcam.
Bu aracı, daha doğrusu motor hacmi büyük araçları ülkemizde satmak pek kolay olmuyor. İnsanlar tamamen ön yargı ile yaklaşıyor ve arkasından uzaklaşıyor. Bu n yargıyı kıran insanlarda zaten bu araçları alıp kullanıyor. Ve keyfini çıkarıyor...
Özel durumumdan dolayı satmak durumunda kalıyorum ama Amerikan kullanmak hakkaten çok keyifli onun için WJ alıcam.
Bu aracı, daha doğrusu motor hacmi büyük araçları ülkemizde satmak pek kolay olmuyor. İnsanlar tamamen ön yargı ile yaklaşıyor ve arkasından uzaklaşıyor. Bu n yargıyı kıran insanlarda zaten bu araçları alıp kullanıyor. Ve keyfini çıkarıyor...