Arkadaşın önerdiği servislerin hepsi iyi,hangi usta ile iletişiminiz tutarsa onun ile devam edin.Bu tür araçlarda sürekli aynı servise gitmek artıdır.
Arıza şanstır meselesine gelince, keçe örneğinden gidersek standart alınıp keçeleri değiştirilmeyen Jeep görmedim çünkü bu parçanın kullanım ömrü 10 yıldır. Toyota'nın kullanım kitapçığında bile yazar plastik parçaların ( radyatör hortumu,keçeler vs vs ömrü 10 yıldır diye ). Eğer aracı alırken sahibi ben şunu şunu değiştirmedim derse zaman ile bunun gibi birçok parçayı siz değiştireceksiniz demektir çünkü hem yaş hem de km itibari ile bu araçların çoğunun revizyon zamanı geldi.Şans burada devreye girer bu değişimler art arda da olabilir belli aralıklarla da.Genelde bir iki arıza olduktan sonra çoğu kişi aracını satışa koyar,ondan ona ondan ona derken diyelim ki 4.alıcıda artık tüm değiştirilecek parçalar değiştiği için geriye pek birşey kalmaz,sonra der ki bana hiç masraf açmadı.İşte bu da şanstır.Eğer şansını kendin oluşturmak istiyorsan buradaki arkadaşın ZJ'si gibi araçlara bakman lazım ama genelde bu yol yıllardır forumlarda yazılır,deneyenler hep memnun kalmışlardır ama çok çok az kişi tercih eder.