karlıdag52' Alıntı:Selam arkadaslar ozaman bende de sorun var ama affınıza sıgınarak farklı bı durum da olabılr benım şanzıman dakı o/d dugme soketı kırılmıs arac D 1 e ıyı gecıyo ama 2 ve 3 gecerken 4500 veya 5000 devrı gormeden gecmıyo acaba ondanmıdır bıde lpg ayarı kısıksa yapar bu sıkıntıyı dıyolar olabılırmı arkadaslar 94 zj 5.2 ???
karlıdag52' Alıntı:vıtes kolunun altındakı panelde yok dostum ole bısey ama yıne de kontrol edıcem dostum daha once bole bı şanzıman toplamadıgım ıcın bıraz sorun yasadık. ???![]()
Merhaba bende 5.2 1995 cherokee kullanıyorum over drive tuşu araç soğukken çalışıyor belirli km sonra tuş işlem görmüyor akşam karanlıkken araçın içi tuş ışığı hafiften yanıyor gibi ve aracım 4 üncü vitese geçmiyorYnt: ZJ 5.2`lerde Yüksek Hız (Overdrive) Konumu
Bende bir kaç bilgi ekleyeyim ;
Overdrive modunda araç gaza daha duyarlı ve yüksek devirlere çıkmadan vites büyütmez. Römork çekerken sürekli vites değişeceğinden şanzıman daha çok ısınacaktır.Overdrive bunun önüne geçer. Bazı durumlarda sport modu olarakta kullanılabilir .