Zıpkınla Balık Avı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Önder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 221
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 93,352
Ynt: Zıpkınla Balık Avı

meseregan' Alıntı:
Tamamdır özelden mesaj attım sana, görüşürüz umarım.
İyi iyi bereketli olmuş av maşallah, ortalama kaç metre de daldın bu av da ?

5-6 metrede yaptım bu avı farklı tarihlerde çekilmiş fotolar genelde 8-ila 20 metre civarı avlanıyorum gittiğimiz yer çok sıgdı..

Etiketler

........................................[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

IMG_1861.JPG

IMG_1856.JPG

IMG_1857.JPG

Çok güzel bir kofana. Eline sağlık. Bereketli avların devamını dilerim.

Hocam nefesine sağlık,İstanbul'dayım ben,hafta sonu nerelere gidebilirim bildiğiniz biyerler varmı acaba

saitkaraca' Alıntı:
Hocam nefesine sağlık,İstanbul'dayım ben,hafta sonu nerelere gidebilirim bildiğiniz biyerler varmı acaba

selamlar sait bey ben akdenizde awlanıyorum size biraz uzagım zıpkınavı.com a üye olabilirsiniz sitede daha detaylı bilgi alabilirsiniz.bölge konusun da

Zıpkınla balık avı bölümü hareketlensin diye avlarımızdan bir görüntü daha ekleyeyim...

b.jpg

avlar güzel eklemelere devam edecem selçuk bey saygılarımla...hafta sonunu bekliyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR