RÜZGAR Kamp III Rahmetle Anıyoruz... Mesajlar 673 Tepkime Puanı 62 Yer İstanbul 8 Ağu 2010 #17 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Halanıza allahtan rahmet size ve yakınlarınıza başsağlığı dilerim.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Halanıza allahtan rahmet size ve yakınlarınıza başsağlığı dilerim.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 9 Ağu 2010 #18 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Tüm desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız..
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Tüm desteğiniz için hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız..
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 9 Ağu 2010 #19 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Mekanı cennet olsun Allah kalanlara sabır versin
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Mekanı cennet olsun Allah kalanlara sabır versin
simurg2 Zirve Mesajlar 1,296 Tepkime Puanı 8 Yer istanbul 9 Ağu 2010 #20 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun allah sabır versin
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun allah sabır versin
mezeci_67 Zirve Mesajlar 1,372 Tepkime Puanı 63 Yer kdz ereğli 9 Ağu 2010 #21 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin hanım başınız sağolsun .
S SUVARİ Ziyaretçi 9 Ağu 2010 #22 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başınız sağ olsun. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başınız sağ olsun. Merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır dilerim.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 11 Ağu 2010 #23 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Sizler sağolun, teşekkür ederim..
serkan saygın NEVER STOP EXPLORİNG Mesajlar 116 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul / ESENKENT Web www.rcdrifttr.com 11 Ağu 2010 #24 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir başınız sağolsun zerrin hanım allah size ve yakınlarınza sabır versin.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir başınız sağolsun zerrin hanım allah size ve yakınlarınza sabır versin.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 12 Ağu 2010 #25 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Acımızı paylaştığınız için teşekkür ederim, sizler sağolun..
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Acımızı paylaştığınız için teşekkür ederim, sizler sağolun..
mirkan Jeep (ZJ) 4.0 Mesajlar 648 Tepkime Puanı 1 Yer Türkiye 12 Ağu 2010 #26 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Ablacım başın sağolsun ... halamızın mekanı cennet olsun , nur içinde yatsın ...
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Ablacım başın sağolsun ... halamızın mekanı cennet olsun , nur içinde yatsın ...
alii38 pajero gitti toyta istiyorum :D Mesajlar 342 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 12 Ağu 2010 #27 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir zerrin hanım başınız saolsun allah sabır versin.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir zerrin hanım başınız saolsun allah sabır versin.
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 13 Ağu 2010 #28 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başınız sağ olsun zerrin hanım. allah merhumeye rahmet,yakınlarına sabırlar versin.
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Başınız sağ olsun zerrin hanım. allah merhumeye rahmet,yakınlarına sabırlar versin.
ceranus Tabanvay-Offroad Grubu Mesajlar 11,960 Tepkime Puanı 11 Yer ANKARA 17 Ağu 2010 #29 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Hepinize çok teşekkür ediyorum, sizler sağolun...
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Hepinize çok teşekkür ediyorum, sizler sağolun...
AYDURAN Zirve Mesajlar 5,669 Tepkime Puanı 27 Yaş 50 Yer İstanbul / Maltepe 17 Eki 2010 #30 Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin'cim 3 aydır babamın rahatsızlığından dolayı siteye giremediğim için ancak öğrenebildim. Başın sağolsun kardeşim...
Ynt: Zerrin Yiğiter'in (ceranus) Halası Vefat Etmiştir Zerrin'cim 3 aydır babamın rahatsızlığından dolayı siteye giremediğim için ancak öğrenebildim. Başın sağolsun kardeşim...