" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,213
Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Yuvacık - Yuvacık Barajı
:smiley:

ff4k0j.jpg

i1log9.jpg

Etiketler

eftalya,

sen bir profesyonellisn...diyecek birsey yok ....

Tge

güzel manzara üç kere gittim yuvacık barajına çok güzel yerler...gitmeyenlere tavsiye ederim arkadaşlar

Esra Hanım,

Fotograflar çok güzel, hatta Yuvacık barajının çıplak gözle görünen görüntüsünden daha güzel.

Tebrikler

Ersan

Ersan bey,

bütün Ferozacı arkadaşları Ercovadaki etkinlige davet etmiştik..ses yok..kimler katılıyor..
siz geliyormusunuz ?

İsmail Bey,

O geçen hafta sonu değilmiydi? bende şimdi size Ercova'da tekerler havada resminiz yokmu diye soran bir mesaj atacaktım :smiley:

Tarih nedir?

Saygılar

Ersan

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62127.new;topicseen#new

Canon Eos 5D niz varsa ve güzel birde geniş açı lensiniz vede üzerinde kaliteli bir filtreniz, fotoğraf işleme programlarına pek ihtiyaç olmuyor. Ha biraz da yetenek lazım sanırım. Yoksa her aynı ekipmanla gidenden aynı performansı alamayabiliyoruz.

Ayrıca fotoğraf işlenmesine de karşı değilim. Abartılıp fotoğraflıktan çıkarılıp hdr ye vs çevrilmedikçe. onlar fotoğraf değil resim oluyor artık.

esra hanım ne yaptınız mahvettiniz beni mükemmel fotolar ellerinize sağlık tabloluk olmuş bunlar...

eftaLYa' Alıntı:
mahvolmayın :smiley: kalkın bir turda birlikte gidelim. renkler şimdi daha güzeldir. sonbahar kırmızısı, kahvasi ,sarısı..

yakında bir gezi varmı o tarafa bakamadım ama olursa gelirim mutlaka...

Esra Hanım, Erol Bey'in dediği gibi, ''tabloluk fotoğraflar'', çok beğendim. Teşekkürler paylaştığınız için.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR