" Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,213

Etiketler

Ynt: " Yuvacık Yaylaları Gezimiz "

Teşekkür ederim Şükrü bey..

mutlaka bayram sonrası eylül-ekimde yapacagız.Haber veririm..

Asıl amacımız güzel kamp yapılabilecek yerler bulmaktı. Bu uğurda arazi sayılabilecek yerlerde 5 saat 14 dakika araçlar hareket halindeymiş, 2 saat 35 dakika durmuşuz, ortalama hızımız 25,7 km/saat miş, toplam 135 km yol yapmışız. Arabaları kullanırken pek fotograf çekmeye fırsat bulamamışız.

B1-1.jpg

B2-1.jpg

B3-1.jpg

B4-1.jpg

B5-1.jpg

İsmail Bey çamura çok hızlı girdi ve çıktı benim gariban makine yetiştiremedi çıkışını görüntülemeyi

B9.jpg

B10.jpg

B11.jpg

İnönü Yaylasından Menekşe Yaylasına gitmek için seçtiğimiz kullanılmayan yolda çok çamurlu bölgeler vardı, yağmurlardan sonra geçmeye cesaret ister cinsten bir yol, çok sık otlardan ve araç kullanırken resimleyemedik.

B6.jpg

B7.jpg

B8-1.jpg

B12.jpg

B13.jpg

B14.jpg

güzel bir hafta sonu gezisi olmuş güzel kareler paylaşım için teşekkürler güzerkah konusunda biraz daha detaylı bilgi verirseniz çok daha iyi olur sanırım

Merhaba,
Öncelikle keyifli gezinizin fotoğraflarını paylaştığınız için teşekkürler.pazar günü hakkınızda bayağı konuştuk :smiley: yolda gördük sizi sonrada papaz yaylasında mola verdiğimizde siz oradan geçtiniz ve biz hayran hayran arkanızdan baktık darısı başımıza diyerek :smiley:)

cansel' Alıntı:
Merhaba,
Öncelikle keyifli gezinizin fotoğraflarını paylaştığınız için teşekkürler.pazar günü hakkınızda bayağı konuştuk :smiley: yolda gördük sizi sonrada papaz yaylasında mola verdiğimizde siz oradan geçtiniz ve biz hayran hayran arkanızdan baktık darısı başımıza diyerek :smiley:)

Cansel hanım merhaba,

sanırım sizleri gördügümüzde piknik yapıyordunuz degil mi ??

Ersan bey (mavi renkli araç) ..yolumuz uzun oldugu için menekşe yaylasına bir an önce varmamız için hareket etmek zorunda kaldık.

keşke seslense idinizde bir çayınızı içerdik..

Teşekkür ederim..

mdr' Alıntı:
Cansel hanım merhaba,

sanırım sizleri gördügümüzde piknik yapıyordunuz degil mi ??

Ersan bey (mavi renkli araç) ..yolumuz uzun oldugu için menekşe yaylasına bir an önce varmamız için hareket etmek zorunda kaldık.

keşke seslense idinizde bir çayınızı içerdik..

Teşekkür ederim..

Merhabalar, evet eşim ben ve arkadaşımız önce sizi Tepecik yolunda gördük gece kaldığımız İnönü Yaylası'ndan çıkmıştık Menekşe'ye gidiyorduk Doblo'muzla. Sizi görünce hayalini kurduğumuz offroad aracımız ve yapacağımız gezilerimiz canlandı gözümüzde. Menekşe yaylasına gelinceye kadar konuştuk bunlardan :smiley: Ardından sizi tekrar Papaz Çayırı'nda gördük bir kere daha eşimin yukarıda dediği gibi hayran hayran baktık arkanızdan :smiley: Sisi fotoğraflarken siz çıktınız o arada arkasından çektiğim kareleri paylaşayım burada. Ve keşke biraz vaktiniz olsaydı bir çay ikram edebilseydik iki muhabbet edebilseydik.

IMG_5128.jpg

IMG_5130.jpg

Teşekkür ederiz arkadaşlar...

Biz buralardayız.(kocaeli-sakarya ) mutlaka bir gün karşılaşırız..

Murat bey,

ben geçerken balık tutanları gördüm..ama yasal olarak durum nedir bilmiyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR