Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 92
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,108

yunus bager

LR 1992 DEFENDER 110
Yer
kocaeli
Pazar günü 3 defender ile yaptıgımız Yuvacık Kazandere istikametinde Yuvacık su yolu diye bilinen yerde keşif gezisi düzenledik etabimiz orta

halli karlı ve çamurlu geçti .

yolda birtakım toprak kayması ve birikmiş kar ile karşılaştın nitekim takıldıgımız yer olmadı

güzel bir hafta sonu oldu gerisini foto ve videolar antatsın.........

DSC03248.png

DSC03249.png

Etiketler

Ynt: Yuvacık, Kazandere, Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

bu baraj yapılmadan yıllar evvel köyün aşağısına dere akardı.
bizde yüzerdik çocukken orada ..
Ben balık yavrusu diye kurbağa larvaları toplayıp geldimdi bir gün eve dereden :D
ayh... çocukluğumu anımsadım..

Güzel fotoğraflar Yunus..

eftaLYa' Alıntı:
bu baraj yapılmadan yıllar evvel köyün aşağısına dere akardı.
bizde yüzerdik çocukken orada ..
Ben balık yavrusu diye kurbağa larvaları toplayıp geldimdi bir gün eve dereden :D
ayh... çocukluğumu anımsadım..

Güzel fotoğraflar Yunus..
Sagol Esra
o günleri bende arıyorum eski dogal hali çok daha güzeldi karış karış hala hafızamda

DSC03244.png

Ynt: Yuvacık Kazandere Soğuksu Off-Road Keşif Gezisi (08 Mart 2009)

Çamurları geçtik parça parça kar başladı
çamurların fotosu yokmuş videoları var

DSC03216.png

DSC03235.png

şimdi sıra videolarda
Yuvacık merkezden 500m sonra arazi yoluna girdik

th_MOV03202.png

th_MOV03203.png

Video ve fotolar gurup olarak yükledigim için tek tek göndermeme gerek kalmadı albümden bakarak izleyebilirsiniz

Asıl güzel kamerayla çekilen videolari kaydedemedim eger bir yolunu bulursam onlarıda kaydetmeye çalışırım

Güzel gezi olmuş, 28-29 martta ya Kırklareli'nde ya da İzmit'te olucaz. Geziye ait yol detayları, GPS kayıtları var mı ya da tarif edebilirmisiniz?

yol sanırım İstanbul dan şöyle.

İstanbul - Otoban ile kocaeli.. Kocaeli ne gelince gişelerden Bursa tabelası olandan devam edip otobandan çıkıyorsun.
SOnra Bursa-Yalova istikametine devam. takrimi 8-10 km sonra sağdan Yuvacık tabelası var.. döner kavşak.. Yolun karşı tarafına geçiriyor. Yuvacık tabelaları ile devam.
Dümdüz yukarı :smiley:
Yuvacığa gelince Baraj tabelası var benzinliğin orda. oradan da düz yukarı..
Baraj etrafında ve barajdan sonraki dere kenarı etrafında gezilmiş sanırım. Belki biraz da Tepecik yoluna girilmiş.
(isoff - ercova oyunlarına gelmişmiydin sen Murat.. o yol..)

Benim yapacağım tarif anca böyle oluyor :D Ailem yuvacıkta.. böyle gidiyorum valla.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR