tuncaaayy
Kamp III
Ynt: Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)
Harbiden bu cj yolda kalmaz valla...!!
Harbiden bu cj yolda kalmaz valla...!!
haklısınız defransiyel yağı bayaa bi boşalmış hallettik....keros' Alıntı:Geçmiş olsun.
Bu sürüşten sonra diferansiyel yağsız kaldı mı kontrol edildi mi?
hasanfb' Alıntı:Şener geçmiş olsun ama bu cj yolda bırakmaz ....
işte bu yüzden cj çok seviyorum istediğiniz müdahaleyi yapabiliyorsunuz ,arabanız her koşulda sizin yanınızda,iyi ki cj sahibiyim...tuncaaayy' Alıntı:Harbiden bu cj yolda kalmaz valla...!!
eyvallah yunus teşekkür ederim. yanımda odun getirmeyi bilmem de kesici bi alet olması şart,ama bir gün o baltanın mangal odunu kesmekten başka bir işe yarayacağını biliyordum... hafta sonu görüşcez inşallahyunus bager' Alıntı:Şener bizde oralardaydık ama raslamamışız demekki
geçmiş olsun çözümün süper olmuş
o zaman jeep kullana arkadaşlar araziye giderken ya yanlarına o boyutta bir odun yada odun kesebbilecek alet gerekiyormuş
hafta sonu görüşmek üzere
aynen durmak yok yola devam,umut abi allahtan kullandığımız malzeme doğada bolca bulunuyor. Ama her aks kesen cj bir ağaç keserse ormanlar yok olacak bu gidişle,bir an önce bu odunu, araçta taşınır prototipi üzerinde çalışmam lazım.... ;D ;Dumutkaptan' Alıntı:Şener geçmiş olsun
offroada giderken alınacaklar listesine yeni bieşey ekledin
tebrikler
Durmak yok yola devam dedikleri bu olsa gerek
JEEP ci arakadaşlar burayı iyi okuyun :almirsen' Alıntı:aynen durmak yok yola devam,umut abi allahtan kullandığımız malzeme doğada bolca bulunuyor. Ama her aks kesen cj bir ağaç keserse ormanlar yok olacak bu gidişle,bir an önce bu odunu, araçta taşınır prototipi üzerinde çalışmam lazım.... ;D ;D
çaktırmaalmirsen' Alıntı:ama yunus işin heyecanı burda be kardeşim araba bozulcak yapacan kopacak yapıştıracan yamulacak düzeltecen yoksa çok rutin olur geziler de .
ÖRNEK: hangi koydu hatırlamıyorum , artık traktör lastiğine offroad camiyası sıcak bakmıyormuş hem gezginler hem yarışçılar....
neden çünkü parkur ne kadar zor olursa olsun geçiyorsun hiçbir heyecanı yok...bizim işimiz de öyle işte
ama yunus sen de abicim yarayı kaşıyıp kaşıyıp kanatıyosun yawww.... ;D ;D ;D
Cevat abi arazide herkezin başına bişeyler gelir haklısın ama bu sadece jeep kullananların başına gelircevatsinan' Alıntı:şener geçmiş olsun,harika bir çözüm tebrikler.bir gün herkesin başına gelebilir!!!!!!