Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan almirsen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,260
Ynt: Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)

Tek kelimeyle bravo off-road cu böyle olur.Bence tarihe geçtiniz. ;D

Etiketler

Tek kelimeyle Şahane.Off-road un kitabı varsa,bu uygulamanın mutlaka kitapta yerini alması lazım.

şener nedir senin sol arkadan çektigin?.bir kerede fren borusu delinmişti...fikir güzel bizde bir ara yurkinin arabaya uygulayalım dedik ama her kafadan bir ses çıkmıştı en son bırakmıştık arabayı..güzel uygulamışsınız..geçmiş olsun bu arada..

Çok teşekkür ederim,bir kez daha şunu anladım ki insanın azminden ve aklından kurtulacak bişey yoktur. Ayrıca ekibime çok teşekküer ederim tamam fikir babası benim ama onlar olmasaydı arabamı kurtaramazdım.Offroad; her nekadar ekipman yönünden bir takım sporu olsada,piskolojik yönden de bir takım sporu...

vee varış noktasında odunun durumu
DSC00639.png

DSC00640.png

DSC00641.png

DSC00642.png

gerçekten dahice bir fikir.paylaşım tüm ekibi kutlarım

Geçmiş olsun, uygulama süper olmuş, her türlü giderim demek bu olsa gerek ;D

Geçmiş olsun.
Bu sürüşten sonra diferansiyel yağsız kaldı mı kontrol edildi mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR