Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,744
Ynt: Yükselme Dezavantajlarını Gidermeye Çalışıyorum Yardım...

Taha Merhaba Kardeşim,

Açtığın konuyu yeni gördüm kusura bakma.

Konu hakkında Yavuz beyin Ankarada topladığı bir araç vardı, onu incelerken farkettim, yükseltme olayında senin paylaştığın fotoğraflar içinde en son koyduğun fotoğrafdaki kiti kullanmıştı. Sana faydalı olabileceğini düşündüğüm konu başlığını da paylaşayım, belkide biliyorsundur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48913.140

Kolay gelsin kardeşim.

Etiketler

Efsane defender'ı incelemeyeli baya olmuştu. Yavuz abinin değişmediği parça kalmadığı için bana hangisinin gerekli hangisinin gereksiz olduğunu tam çözemedim. Mesela rot kolunu değişmiş.

tahaozak' Alıntı:
Efsane defender'ı incelemeyeli baya olmuştu. Yavuz abinin değişmediği parça kalmadığı için bana hangisinin gerekli hangisinin gereksiz olduğunu tam çözemedim. Mesela rot kolunu değişmiş.

Bence sen onunla özelden bir bağlantıya geç, sana güzel bilgiyi o verir diye düşünüyorum.

Özelden rahatsız etmek istemem. Herkes 1 mesaj atsa 24 saat cevap yazmak zorunda kalır :D

tahaozak' Alıntı:
Özelden rahatsız etmek istemem. Herkes 1 mesaj atsa 24 saat cevap yazmak zorunda kalır :D

Konuyu güncel tutalım o halde, yada al aracı sen Ankara ya götür.

tahaozak' Alıntı:
Denge çubuğu yükselmeden öncede o zamanbu sıkıntı yoktu.

ama sen hem sorup hemde söylediklerimize inanmazsan napıcaz :smiley:

Merhaba,bahsettiğiniz problemleri bende aracımı helezon ile yükselttiğimde yaşamıştım.Hiç boşuna uğraşmamanızı tavsiye ediyorum çünkü ne yaparsanız yapın doğru açıları yakalayamadığınız sürece dalmaları önleyemezsiniz.
Helezonları değiştirip eski orjinal helezonlarla 35x12.5x15 büyük lastik kullandım bu defada vites aralıklarında problem yaşadım.Ayna mahruti ile uğraşmak istemediğim için Taroto vasıtası ile yurt dışından Old Man Emu 2,5inch yükseltme kiti getirttim.Kesinlikle çok çok memnumum,dalmalar yok oldu.Aracım resmen kendine geldi diyebilirim.

Tempus' Alıntı:
ama sen hem sorup hemde söylediklerimize inanmazsan napıcaz :smiley:
:D
seco7' Alıntı:
Merhaba,bahsettiğiniz problemleri bende aracımı helezon ile yükselttiğimde yaşamıştım.Hiç boşuna uğraşmamanızı tavsiye ediyorum çünkü ne yaparsanız yapın doğru açıları yakalayamadığınız sürece dalmaları önleyemezsiniz.
Helezonları değiştirip eski orjinal helezonlarla 35x12.5x15 büyük lastik kullandım bu defada vites aralıklarında problem yaşadım.Ayna mahruti ile uğraşmak istemediğim için Taroto vasıtası ile yurt dışından Old Man Emu 2,5inch yükseltme kiti getirttim.Kesinlikle çok çok memnumum,dalmalar yok oldu.Aracım resmen kendine geldi diyebilirim.
Bende kararı verdim kit almaya ama burada çok pahalı. Netten araştırıyorum bakalım en uygun ne bulabilirim..

sertem41' Alıntı:
Sende Taha bir arabalık daha parça vardır. :D :D :D
Yok be abi 1 motor, 8 süspansiyon, orjinal arka koltuk, tavan arka parçası kaldı :smiley:

8 süspansiyon dediğin nedir, hadi bir takım orijinal çıkanlar diyelim, diğer 4 tanesi nedir?

toplarken aldım performansını beğenmedim çıkadım, birde eskileri var.

Selamlar...
Benim defenderci bir arkadas bu siteden online siparisle bayağı parça getirmisdi
Belki yardımcı olur...

www.mudstuff.co.uk

bu aşağıdaki ekonomik bir çözüm olabilir, denemenizi tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-kaster-burc-kiti-caster-bush-kit-bsc-206pc/detay/

Ne kadar başarılı olur bilmiyorum. Sizin bu ürünü kullanmışlığınız varmı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR