Yücel Gündüz Kampçılık Ve Karavancılığı, Onurlu Şerefli, Haysiyetli Bir Kampçılık Ve Karavancılıktır.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Arkadaşlar,

25 Yılı aşkın bir süredir sürdürdüğüm Kampçılık ve Karavancılık Faaliyetleri, Yine sürdürdüğüm öğretmenlik mesleği ile ilgili faaliyetlerim gibi, Son derece onurlu, şerefli ve haysiyetli faaliyetlerdir.
Faaliyetlerimi Türkiye Kamp ve Karavan Derneği içerisinde sürdürmeye ve yaptığım her şey için kıvanmaya ve onur duymaya devam ediyorum.
Beni kendi maddi gücüyle ezmeye çalışan kötülük, başarılı olamadı. Bir öğretmen insanı olarak yapabildiklerimin değerini çok iyi anlıyorum. Yapabildiklerim benden sonraki kuşağa armağanım olacak.
Yine derneğim içerisinde belki aktif görevler de alırım. Dostlarımı mutlu etmek için harcadığım enerjim her zaman olacak.
Hiçbir zaman kişisel menfaatler ve küçük hesaplar peşinde olmadım.
Kampçı dostlarıma sevgiler ve selamlarımla.

Etiketler
Çelebi izci kampında....jpg

Daha kampçılığımın ilk yıllarında yaptığım karavanım tamamen yerli ve milli bir karavandır. Bir insanın karavan sevgisi ve hasretine kendi ihtiyaçlarına göre tasarladığı ve olaya kendi bakışını içeren çok özel bir karavandı. Tamamen kendi emeğimle vücuda getirdiğim bu karavanın adı Çelebi'dir. Çelebi malesef yaşadığım bir rahatsızlık nedeniyle park ettiğim yerden alınarak başka birilerinin kullanımına geçti. Ama olsun işe yarıyorsa sorun değil benim için.

Çelebi'nin yapımı esnasında kimseden herhangi bir şey talep etmedim. Bir arkadaş bana buzdolabı verecek oldu ama neticesinde onu da almadım. Üstünde benim param ve emeğim dışında kimsenin üç kuruşluk hakkı yok. Tamamen benim karavanım kendisi. Ama dediğim gibi artık elimde değil bu karavan.

Garip&Piri.jpg

Yücel Gündüz kampçılığı ve karavancılığında ikinci dönüm noktası PİRİKAMP adlı bu karavandır. 2017 Güney yapımı bu karavan halen bana karavanlık etmektedir. Bu karavan da tamamen yerli ve milli bir karavandır. Pirikamp'ın daha ne kadar kullanımda kalacağı bilinmiyor. Ama artık onu pek gezdirmiyorum.

20190427_083114-min.jpg

Yücel GÜNDÜZ Kampçılığı ve Karavancılığı söz konusu olduğunda mutlaka söz edilmesi gereken bu hafif ticari'nin benim koyduğum adı ''Güçlü'' dür. Karavanımıza güç verdiği için bu ismi koydum.
Güçlü bir karavanımsıdır, Ruhsat kaydı kamyonet olduğu için Yücel GÜNDÜZ Kampçılığı ve Karavancılığında ona Kampçı Kamyonet de diyoruz.
Güçlü'de bana kadar bir barınma olanağı vardır. Kampta kullanılabilen masası, şemsiyesi, taburesi ve kamp malzemeleri içindedir.
Ruhsat kaydı kamyonet olduğu için senede bir hepsi aşağı inip muayeneye gidilir, Sonrasında tekrar kampervan düzenine geri dönülür.
Güçlü'yü iç Anadolu'nun sert ayazlarında bir Eberspacher D2 Airtronic ısıtmaktadır. Ekstradan Akü kapasitesi arttırılmıştır.

Yücel GÜNDÜZ Kampçılığı ve Karavancılığı Türk tipidir ve Yerli ve Milli'dir. Özellikle Halk tipi insan olunmuştur çünkü bunun dışında bir şey olma şansım zaten olmamıştır şimdiye kadar. Yine de yapabildiklerimden son derece mutluyum. Bir daha olsa yaptığım her şeyi noktasına virgülüne kadar yine olsa yine yapardım.

erdek ant camping (22).JPG

Yücel GÜNDÜZ Kampçılığı ve Karavancılığında Karavan amaç değil bir araçtır. Çadır da, Otomobil de Motosiklet de hepsi araçtır sadece.

Arkadaşlar,

Kamp ücreti ödenecek yerlerde grubumla bile gitsem kendi payımı hep ödedim. Götürdüğüm kimselerden ötürü bir gelir yada menfaat hiçbir zaman için sağlamadım. İsteseydim onu da yapardım. Yirmi yıllık öğretmenlik hayatım yerine parayı çok kazanmanın yollarını arasaydım kesin başarılı olacak işler yapardım. Ama ben bu değilim. Para çok önemli bir şey ama ben kazandığıma kanaat etmeyi seçenlerdenim. Bu yüzden halk tipi insanlığım ve kampçılığım değişik şekillerde sürecek. Ama hiç gezmeyeceğim ama bir yıllık pazarlık yapacağım, bir şekilde kampçılığımı yapmaya ve kendimce mutlu olmaya devam edeceğim.

Son karavanım Letafet için iyi para biriktirmeye çalışacağım. Şimdiye kadar maliyeti düşürmek için hep kendi emeğime güvendim. Letafet'te böyle yapmayacağım. Onu gerçekten iyi yapacak bir ustasına yaptırmak istiyorum. Eğer böyle bir karavan olursa ben de bir kez de Avrupa işi donanımların keyfini tatmak istiyorum. Üç sistem gerçek karavan buzdolabı, Gerçek karavan evyesi gibi. Aslında bunlar da çok önemli değil. Benim karavanımdaki ocak pekala işimi görebiliyor da... Ama istiyorum işte. Bana ne...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR