Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan denizbadem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,074
Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

bir kaç deneme dalışından sonra bu işin bana göre olmadığına karar vermiş biri olarak konu hakkında iki kelam edecek donanımda değilim ama bu işi bilen birisi yazılanları okuyup yorum yaparsa sevinirim. hazır her iki taraf da kendini ifade imkanı bulmuşken.

Etiketler

kıvılcım hocam ben uçankarga.sizi ilhami hocam ile konuştum ve böyle birşeyin olamayacağını anlattı.insanlar acımasız maalesef.sanal ortamın tehlikesinin farkınaa varanlar ona göre paylaşımda bulunuyor zaten.ben de sizin adınıza üzüldüm emeği geçen çok insan var dalışa ama dalmak isteyenler önce cebini düşünüyor maalesef güvenlikten önce.ben doktor dalamazsın dememe rağmen hocama çok güvendiğim için daldım ve artık daha rahat dalıyorum.tek üzüntüm 20 metrenin altına inemeyecek olmam :'(

Kıvılcım hanım, belki bir iftiraya uğramış olabilirsiniz, mağduriyet söz konusu olabilir. Ancak ayda binlerce konunun açıldığı sitemizde üyelerin bulunduğu ithamların doğruluğunu araştıracak bir kurulumuz malesef yok, bu iş için gerçekten çok fazla zaman gerekli :-\

Merhaba tesadüfen konuyu yeni gördüm,bende bi dalış merkezi sahibi olarak elimden geldğince herkesle eğitim öncesi ve sonrası birebir ilgilenirim ama bazen öyle insanlar vardır ki ne yaparsanız yapın memnun edemezsiniz...herkesin beklentileri ve menuniyet sınırı farklı...kimin haklı olduğu konusuna girmeyeceğim ama bu tartışmaların sonucunda inşallah herşey yoluna girmiştir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR