KneCc
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben önümüzdeki ay motor almayı düşünüyorum fakat uzun yol yapacağım için uygun motoru seçmek istiyorum birde kiloma ve cüsseme göre bir motor istiyorum biraz iri olduğum için de motor altım da çocuk kalsın istemiyorum hoşuma giden modelleri aşağıda belirttim sizin de fikrinizi almak isterim birde motora çanta takmak istiyorum buna uygun olmasıda tercihim xmax tarzı motor istemiyorum tecrübeme gelince 16 yaşımdan beri aktif motor kullanıyorum şuan 24 yaşındayım motor üstünde büyüdüm diyebilirim ama vitesli motor tecrübem az onun için düşük cc motor tercih ettim bütçemde 20 bin en fazla ama sizinde tavsiyeleriniz var ise duymayı isterim şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için
Yamaha mt25
Kawasaki z250sl
Ktm duke 250
Sym sb250ni
Düşündüğüm modeller içerisinde Çin tercih etmiyorum kıyafetler konusuna gelicek olursak hepsini Temin edicem aynı gün içerisinde kask v.s hepsi dahil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yamaha mt25
Kawasaki z250sl
Ktm duke 250
Sym sb250ni
Düşündüğüm modeller içerisinde Çin tercih etmiyorum kıyafetler konusuna gelicek olursak hepsini Temin edicem aynı gün içerisinde kask v.s hepsi dahil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi