Yol - da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 113,191

Etiketler

Ynt: Yol - da

Son Kerpe fotoğrafındaki yol tahmin ettiğim yerse ağaçlar komple üstünü kapatır,kendinizi ağaçtan bir tünelin içinden geçerken bulursunuz ama bu kadar güzel halini bende görmedim.(fotoğrafta biraz ilerideki kısım)

Son fotoğraf Kerpe-Ağva yolundan Şileye doğru gelirken.. Ve yaz aylarında tam söylediğin gibi oluyor. Ağaçtan tünel.. Işık sızmıyor yola.. Bu sık orman görünümlü hali pek çok yaprağını sonbaharda kaybettiği hali

O zaman aynısından hemde ilginç şekilde eğimleri bile benzeyen bir tanede Adabazarın dan Kerpeye doğru giderken var.

Bende YOL-DA yakalamağa çalıştığım bazı karelerde her fırsatta o karelere giren yeğenimin bir kaç pozu ile katılıyorum.
[attachment=1][attachment=2]

peşehodka' Alıntı:
Kemal hocam ıspanak yiyen nasıl da belli oluyor
Çok haklısın perihan hanım aslında yeğenim atamızın trenini yürütmek için ıspanak ile birlikte fındık bile yiyor. Umarım çok sevdiği atasının trenini yürütmeyi başarır...

GİT dergisinin son sayısında (101. sayı) gerek filmden ve gerekse romandan bolca söz edilmekte...
"Yabana doğru" kitabını basan Siren yayınevi editörü Sanem Siren ile de kitap hakkında iki sayfalık bir söyleşi mevcut...
Dergi 2 TL.

Bu topiğe çok uygun bir resim var, ama buraya aktaramadım. Moderatör arkadaşlardan rica etsem yardımcı olabilirler mi?
ilgili topik,
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29011.20

İkinci resim tam buraya uygun...

Bahsettiğiniz fotoğraf bu olmalı. Hem karavan, hem yol. Ne kadar da şık...

[attachment=1]