Yol - da

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 379
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 106,536
Ynt: Yol - da

Yolda...mı acaba... :D

A11.jpg

A9.jpg

Etiketler

Farketmez, benim tanıdığın Niva torkunun yettiği her yerde gidebilen tek araçtır, Discovery td5, Defender K110, Terrano II, Niva kullandım, en uzağa gidebilen araç niva oldu..

ellerinize sağlık güzel resimler :smiley:
Atilla beyin niva yorumu ''yiğidi öldür ama hakkını yeme'' atasözünü doğrulamış

Yusuf yolun olduğu o ilk fotoğraf bizim küçükken denizi ilk görme yarışımızın olduğu yerdir ve ilk gören 'gördüm gördüm' diye bağırırdı,artık gökyüzümü değilmi arada karıştırılarak söylenirdi.Kerpe bizim ilk deniz maceralarımızın olduğu yerlerdendir.6 çocuk o pejo 504 e nasıl sığardık bilmiyorum ama yolda kusmadan 15 dk gidemezdik birisi başlasın herkes sırayla,toplasan 45 dk bilemedin 1 saatlik yol çok uzun geçerdi.O yol un bende uyandırdığı imgeler o kadar çok ki bana gerçekten süpriz oldu.Şimdi Cebeci,Kefken taraflarına gittiğimde bile ters olmasına rağmen o yola giderim.

Yusuf,
koyduğun Kerpe - Kandıra yolu fotografı beni 16-17 sene öncesine o yola götürdü. O yolu benden iyi kimse bilemez belki de. 2 kız 2 erkek, dört arkadaş bisiklet turundayız. Kerpenin içinde bir kampingde kalıyoruz. Gündüz 2,5 porsiyon ıslama köfte yedim ondan mıdır, gece buz gibi kuyu suyuyla duş aldım ondan mıdır, sabaha kadar çadırın fermuarını nasıl açıp kaç defa istifra yaptım bilemiyorum. Ama sabah nerdeyse yerde sürünüyorum. Değil o kadar kamp malzemesiyle bisikleti sürmek, ayakta duracak halim yok. Ama İstanbul'a da dönmemiz gerekiyor.
O yokuşta pedala basmak yerine ayağa kalkıp vücudumun ağırlığını pedala vererek bisikletin ilerlemesini sağlıyordum. Ve yokuşun sonunda bulduğum ilk düzlüğe gelince resmen bisikletle birlikte kendimi bırakıp yan yatıyordum. O şekilde Kandıra'ya kadar gittik, hastanede doktor bütün yalvarmalarıma rağmen iğne yapmadı, bana sadece "bisikletini bir otobüse koy, öyle git İstanbul'a" diye akıl verdi.
O zamanlar (ne ilkellikmiş) otobüslerde sigara içilebiliyor, o yolculuğu kafamda canlandırdım, "düşe kalka da olsa bisikletimle gitmeyi tercih ederim" dedim ve İzmit'e kadar o halde gelip, oradan trene binmiştik.
Bana bunu hatırlatan fotografın için ayrıca teşekkür ediyorum.

Diğer arkadaşların da eline gözüne sağlık, eminim her fotograf birisine birşeyler hatırlatıyordur. Yolda olmanın güzelliği...

mycamper' Alıntı:
Yusuf,
koyduğun Kerpe - Kandıra yolu fotografı beni 16-17 sene öncesine o yola götürdü. O yolu benden iyi kimse bilemez belki de. 2 kız 2 erkek, dört arkadaş bisiklet turundayız. Kerpenin içinde bir kampingde kalıyoruz. Gündüz 2,5 porsiyon ıslama köfte yedim ondan mıdır, gece buz gibi kuyu suyuyla duş aldım ondan mıdır, sabaha kadar çadırın fermuarını nasıl açıp kaç defa istifra yaptım bilemiyorum. Ama sabah nerdeyse yerde sürünüyorum. Değil o kadar kamp malzemesiyle bisikleti sürmek, ayakta duracak halim yok. Ama İstanbul'a da dönmemiz gerekiyor.
O yokuşta pedala basmak yerine ayağa kalkıp vücudumun ağırlığını pedala vererek bisikletin ilerlemesini sağlıyordum. Ve yokuşun sonunda bulduğum ilk düzlüğe gelince resmen bisikletle birlikte kendimi bırakıp yan yatıyordum. O şekilde Kandıra'ya kadar gittik, hastanede doktor bütün yalvarmalarıma rağmen iğne yapmadı, bana sadece "bisikletini bir otobüse koy, öyle git İstanbul'a" diye akıl verdi.
O zamanlar (ne ilkellikmiş) otobüslerde sigara içilebiliyor, o yolculuğu kafamda canlandırdım, "düşe kalka da olsa bisikletimle gitmeyi tercih ederim" dedim ve İzmit'e kadar o halde gelip, oradan trene binmiştik.
Bana bunu hatırlatan fotografın için ayrıca teşekkür ediyorum.

Diğer arkadaşların da eline gözüne sağlık, eminim her fotograf birisine birşeyler hatırlatıyordur. Yolda olmanın güzelliği...

benzer bir durumda bende kaldığım için sizi çok iyi anlıyorum, ben de dönmem gerektiği halde yola üç gün çıkamadım çadırda ölü gibi yattım, hayatımda bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR