Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,802
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
abi parçasını bulamayız bunun bı arıza yapsa araba mezarlıklarında geçer ömrümüz ;D

yok zaten isin saka tarafi bu, benim amerikanci arkadaslarim var yaparsam onlarin yardimiyla yaparim bir amerikan da ben bile cesaret edemem. ama bir maceraya girmek isterse canim ve kimsede olmayan bir arac yapmak o zaman yaparim boyle birsey. Bir kere adam gibi toplarsin olur biter. ama bu tip araclarin hangisini yaparsan yap suzuki gibi masrafsiz olmaz.

Etiketler

Amerikan falan ama bu Blazer lar Türkiye için fantazi bence...
Tamam güzel araç; zaten vortech motor yeterli ama.....
Bir de aması var işte

BOSCH' Alıntı:
Amerikan falan ama bu Blazer lar Türkiye için fantazi bence...
Tamam güzel araç; zaten vortech motor yeterli ama.....
Bir de aması var işte

evet abi zaten 96 sonrası vortec motor bu araçların en büyük cazibesi o motorlar keske discovery lerde olsa :smiley:

[o motorlar keske discovery lerde olsa :smiley:
Di mi ama?
Valla vortec falan ama hemi'nin üstüne tanımam Amerikan'da
[attachment=1][attachment=2]
bu da vortec
[attachment=3]

P5153312.gif

hemi.jpg

vortech-supercharger-2350.jpg

abi hafta sonu gece offroad ıçın ısım yazarım bence bazı kılıbık arkadaslar gelemıycekmıymıs bneymıs kesın lıste yaparım kaptan aytug arkadasımız i aytug kıvırıyor

1) Cem TASCIOGLU
2) Tolga SELİK
3) Mert YASİN
4)İ AYTUG

günaydın BURSAAAAA....günaydın TÜRKİYEEE..... ;D haftasonu için listeye benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar eğer yağmur devam ederse güzel bir gece olacağından şüphem yok..... ;) bu arada ASOS için listemizi yenileme ihtiyacı duyduk ....!!!

1- bülent 2 kişi
2- mert 2 kişi
3- olcayto 2 kişi
4- aytuğ 2 kişi
5- cem 2 kişi
6- tolga 2 kişi
7- burak 2 kişi saymış olduğum listede bir değişiklik yok değilmi..? arkadaşların onayına ihtiyacımız var...tşk ler........

ve tabiki şampiyonluk kutlamalarımız arasında kilit işlemide tamamlandı ..... ;) akşam mert sağolsun beni bırakırken tekrar kaşıntım tuttu.... ;D birde ön tarafa orjinal arb tampon sisleriyle beraber sipariş verildi ayrıca ön tarafa yeniden 2 delici sis farı eklendi ve nedense Mert ben artık senin önünde gitmem dedi acaba neden ... ;D

Günaydınlar,

Bülent abi 4-5-6 Haziran dı değil mi?

red34' Alıntı:
günaydın BURSAAAAA....günaydın TÜRKİYEEE..... ;D haftasonu için listeye benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar eğer yağmur devam ederse güzel bir gece olacağından şüphem yok..... ;) bu arada ASOS için listemizi yenileme ihtiyacı duyduk ....!!!

1- bülent 2 kişi
2- mert 2 kişi
3- olcayto 2 kişi
4- aytuğ 2 kişi
5- cem 2 kişi
6- tolga 2 kişi
7- burak 2 kişi saymış olduğum listede bir değişiklik yok değilmi..? arkadaşların onayına ihtiyacımız var...tşk ler........

Burakcım 4 haziran cuma günü hareket ediliyor gece oradayız 5 haziran c.tesi bölgede gezi ve hafif off-road var akşama sahilde balık - rakı ve sirtaki var eğlencenin dibine vuruyoruz..... ;D 6 haziran pazar günü kahvaltı sonrası dönüş yolundayız..... programımız bu şekilde.....bilgilerinize......yol programı daha sonra belirtilecektir......

red34' Alıntı:
... birde ön tarafa orjinal arb tampon sisleriyle beraber sipariş verildi ayrıca ön tarafa yeniden 2 delici sis farı eklendi ve nedense Mert ben artık senin önünde gitmem dedi acaba neden ... ;D

Oh oh hayırlı olsun abi,birde gece görüşü taktınmı tamamdır ;D bi o eksik kaldı ;D

Burak-Özlem ve Duru geliyorlar. :D

red34' Alıntı:
Burakcım 4 haziran cuma günü hareket ediliyor gece oradayız 5 haziran c.tesi bölgede gezi ve hafif off-road var akşama sahilde balık - rakı ve sirtaki var eğlencenin dibine vuruyoruz..... ;D 6 haziran pazar günü kahvaltı sonrası dönüş yolundayız..... programımız bu şekilde.....bilgilerinize......yol programı daha sonra belirtilecektir......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR