Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 330,802
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Günaydın herkese ;D ;D
Burak abicim bir karacabey'li olarakdan bursa yı canı gönülden tebrik ediyorum
Galiba en çok bursalı olarakdan sizin hakkınız sevinmek sonucda ben galatasaraylıyım ama diyer takım fener diye değil ama anadoludan bir şampıyon cıksın kim olsun deselerdi BURSA derdim ;D ;D ;D ;D ;D ve gerçekden dün çok sevindim Galatasaray Bursa arasında olsaydı bile bu şampıyonlu çekişmesi ben yinede Bursanın şampıyon olmasına sevinirdim...
Özellikle sizi tebrik etmek istedim burak abi ;D ;D ;D

Etiketler

Gevhercim sağolasın, memleket takımı başka oluyor, çok mutluyuz, ayrıca Türk futbolu içinde hayırlı oldu bence. Hep 4 büyükler sıkıntı veriyor.

En büyük Bursaaaaaa!!!!!

ve bu mutlu günümüzde .. ;D 2.ci mutlulukta kilit takılması oluyor...arabayı verdik akşama işlem tamamdır ..gelsin artık çamurlar.... ;D

bak buna bende katılıyorum burak abi özellikle 2 takım arasında dönüyordu şampıyonluk çok ama çok sevindim inşallah bütün Türkiye yi avrupada da onurlandırır gururlandırır memlektimin takımı bursa ;D ;D

konuşma sırası BURSALILARDA..... ;D

TU9CT1CA3T25XUCATVZATHCA0RT0BMCA4QVRA2CA15TDS0CABMGIQWCADVX571CA74YCCICA6XMO7LCANS5EDCCA6WVT07CA25Q1

saol Cem .... ;) eh yağmurda geliyormuş zaten...hafta sonu deneme fırsatı buluruz....c.tesi / pazar rotasına hazır olun bakalım.... :D

Gunaydin, bu hafta sonu Sinpas etabi denen eski off road yaris parkuruna girdi arkadaslar, ve ciddi zor, batmislar cikmislar, hafta sonu agir off road istiyorsaniz oraya gidilebilir sile taraflarinda :smiley:

Kürşatım hafta sonu 24 saatlik off-road programımız var bence sen bize katıl .... ;) gece gündüz arazideyiz haberin ola...... :D

red34' Alıntı:
Kürşatım hafta sonu 24 saatlik off-road programımız var bence sen bize katıl .... ;) gece gündüz arazideyiz haberin ola...... :D

tamam abi ;D

bu arada tolgacigim bak suzuki farki ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=qr8eEWyKQHM&feature=player_embedded

o yandaki disco 1 nie girmemiş acaba kürşat abi ;D

bahsettigim sintas etabindan 2 foto dun cekildi. yerini tam bilmiyorum ama ogrenirim, baska zamanda oraya bakariz
[attachment=1]
[attachment=2]

16052010ileSintaYarEtab090.jpg

16052010ileSintaYarEtab175.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR